Torsdag
15 Aug 1 match
Fredag
16 Aug 1 match
Lördag
17 Aug 1 match
Söndag
18 Aug 1 match
Fredag
23 Aug 1 match
Lördag
24 Aug 3 matcher
Söndag
25 Aug 1 match
Fredag
30 Aug 1 match
Lördag
31 Aug 1 match
Lördag
07 Sep 1 match
Lördag
14 Sep 2 matcher
Lördag
15 Aug 1 match
Lördag
22 Aug 1 match
Lördag
05 Sep 1 match
Lördag
12 Sep 1 match
Söndag
13 Sep 1 match
Lördag
19 Sep 1 match

Sveriges snabbaste back tillbaka i JIK!

15 oktober 2019 16:12
Truppen JIK-dam

Vi kan idag med stor glädje meddela att #24 Alma Kilpeläinen är tillbaka i JIKDAM!


Förra säsongen kom Alma Kilpeläinen till Jönköpings IK efter att ha spelat div 1 innebandy i Ljungby, detta parallellt med att friidrotta på elit-nivå. Alma blev snabbt en viktig del i JIKs framgångar den säsongen.

Efter uttåget i kvartsfinalen var det länge oklart om vi skulle få se Alma i JIK-dressen igen, men nu är det klart. Alma har skrivit på för två säsonger och vi i sportgruppen är övertygade om att hon kommer fortsätta den utvecklingskurva hon startade förra säsongen.

Sportchefen Magnus Ander säger:

-Vi har inga orimliga krav på att Alma skall fortsätta där hon var i mars, innebandymässigt så har hon ju missat nästan 6 månader. Vad gäller fysiken så ligger hon inte efter någon i SSL, det handlar mest om ställa om hennes mycket goda grundfysik mot de krav innebandyn ställer.

-Men efter att ha sett henne två träningar så är vi trygga i att hon väldigt snart kommer tillföra mycket positivt i vårat spel, både på och vid sidan av planen.

-Vi räknar med att hon är spelklar redan till nästa match efter EFT-uppehållet då vi möter regerande svenska mästarna. Finns det en roligare match att göra come-back i??

Välkommen tillbaka Alma!