Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Gustav Jansson förlänger med JIK!

17 juni 2018 22:31

Nu står det klart att en av Jönköpings Innebandyklubbs viktigaste spelare har valt att förlänga sitt kontrakt och fortsätta resan med klubben. Gustav som kom till klubben från Östra SK inför säsongen 2014/15 har sedan dess varit en av nyckelspelarna för JIK där han var starkt bidragande till JIK’s avancemang tillbaka till SSL och där han under fjolåret spelade en stor roll i att klubben som nykomling bara var en ynka poäng från slutspel.


Alexander Tavs från sportgruppen är väldigt nöjd över att Jansson förlänger:

Det känns tryggt att veta att Gustav fortsätter, även om vi haft en bra dialog en längre tid och egentligen haft det klart så är det alltid skönt att få det på papper. Sedan han kom till klubben så har han bara blivit bättre och bättre för varje säsong. Han hade en otroligt bra vår sista säsongen i allsvenskan och fortsatte på den linjen i SSL. Han tränar hårdare nu än på väldigt länge och med den motivationen han visat upp försäsongen så tror jag vi kommer få se en Jansson som tar sitt spel till ytterligare en nivå upp kommande säsong!

Gustav Jansson kommenterar valet att förlänga:

Jag bestämde mig relativt tidigt att jag vill fortsätta den här resan men det är alltid skönt att ha det klart. Vi gjorde en stark säsong som nykomlingar men det finns så mycket talang i det här laget att det ska bli grymt kul att fortsätta och se vart det här tar vägen. Det var längesedan jag kände mig så här taggad inför en säsong. Extra kul den här säsongen bli så klart att få tugga lite med vår gamla danska tränare Niklas Pålsson efter de tre segrarna vi kommer ha på honom under säsongen.

Huvudtränare Jakob Olofsson-Adelin kommenterar:

Jag är väldigt nöjd med att Gustav skrivit på ett nytt kontrakt.Gustav kommer från en väldigt stark säsong, där han var en stor del av att JIK gjorde en så stark säsong i återkomsten till SSL. Framförallt har han höjt sin lägstanivå, och när han presterar på topp så håller han yppersta SSL klass. Tillsammans med Petter vår fystränare och vår målvaktstränare Zebban, ska vi se till att jobba på specifika delar nu på försäsongen för att få en topptrimmad och grymt motiverad Gustav att ta ett steg till i sin utveckling under kommande säsong.