Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

JIK fortsätter satsa på unga talanger.

9 juli 2019 07:15
Truppen JIK-dam

Idag presenterar vi nästa unga nyförvärv, Jennifer Lundgren född-00 fostrad i Fristad och som nyligen avslutat sina innebandystudier på Sven Eriksongymnasiet i Borås.


Jönköpings Innebandy har en uttalad strategi att truppen i huvudsak skall bestå av spelare från närområdet, denna gång innebär närområdet Fristad utanför Borås. Där har vi hittat Jennifer Lundgren, en forward som just slutat gymnasiet, och som vi tror har förutsättning att kunna prestera i SSL.

Sportchef Magnus Ander kommenterar:

-Jennifer är en fysiskt vältränad spelare, som med sin snabbhet och sitt rappa skott kommer att bidra till JIKs poängskörd kommande säsong.

Det vi sett av Jennifer på träningar under försommaren gör att vi tror starkt på henne. Jennifer är den tredje spelaren vi hittat i Fristad GOIF på bara några år, så vi är väldigt glada och tacksamma över den utbildning spelarna i Fristad får.

Jennifers egna funderingar:

Beskriv dig själv som Innebandyspelare?

Oj, alltid svårt att beskriva sig själv men måste nog ändå säga att jag har snabbheten, uthållighet och att jag har bra skott.

Vad blir största utmaningen med att spela SSL tror du?

De kommer att bli farten, det är ett mycket högre tempo i SSL än vad det är i Div 1. Här kommer jag att utvecklas som spelare och få mer kvalité i mitt spelande.

Dina första intryck efter några träningar med JIKs damer?

Det känns väldigt bra och tycker att det är en fin sammanhållning i gruppen, goa härliga tjejer som jag kommer trivas med. Tycker jag har blivit "omhändertagen" på ett härligt sätt. Ser fram emot kommande säsong och att kunna utvecklas mer.

Hur kommer det sig att Fristad GOIF levererar så många duktiga innebandytjejer?

Gemenskapen i laget! Fristad är ett litet samhälle där alla känner alla och då "peppar" man varandra till träningar och då blir det ett bra resultat. Fristad har också haft förmånen att ha väldigt bra tränare.

Vi hälsar #93 Jennifer Lundgren välkommen till Jönköings IK

Här kan du se alla inplanerade träningsmatcher