Lördag
21 Aug 2 matcher
Torsdag
26 Aug 1 match
Lördag
11 Sep 2 matcher
Torsdag
16 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 2 matcher
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Tisdag
16 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Söndag
26 Dec 1 match

Välkommen Julia!

12 april 2021 13:08
Truppen JIK-dam

Fröjereds kapten klar för Jönköpings IK! Jönköpings IK har kommit överens med Julia Adolfsson som ansluter från Fröjereds IF. Julia som har varit Fröjereds IF trogen under hela sin karriär, väljer nu alltså att ta steget över till Jönköpings IK och Svenska Superligan.


Julia Adolfsson är en mångsidig spelare som kan spela både center och forward. Hon har även den senaste säsongen haft förtroendet som kapten för Fröjered. Hon är en ledargestalt och beskrivs av flera som en otrolig tillgång att ha i ett lag.

Julia har varit ett givet inslag i Fröjereds IF de senaste säsongerna. Hon är en pålitlig spelare och har varit en bidragande del till att Fröjereds IF har behållit sin plats i damernas allsvenska. Säsongen 20/21 så gjorde Julia 5 poäng på de, endast fem spelade matcherna innan säsongen stängdes på grund av Covid-19. Säsongen innan dess gjorde Adolfsson 21 poäng fördelat på 15 mål och 6 assist. Detta på 21 spelade matcher.

Adolfssons säger så här om att ha skrivit på för Jönköpings IK: -Det känns jättekul att ha skrivit på för JIK. Jag fick ett väldigt bra intryck av både spelare och ledare så jag ser fram emot nya utmaningar i en ny klubb och en ny stad. JIK har något spännande på gång och jag gillar den satsningen de gör både på och utanför banan.

-Julia är en spelare jag sett flera gånger under årens lopp. En väldigt duktig innebandyspelare som har fin blick för spelet och kan spela på flera positioner vilket är bra! Hon är en naturlig ledargestalt med sin ödmjukhet och uppoffrande spel, vilket man ser både på, och utanför banan. Fantastiskt kul att Julia väljer att ta nästa steg med oss i JIK. Hon passar väldigt bra in i den satsningen vi vill göra framåt. Säger tränaren Fredrik Frendin

James Hamrin från sportgruppen i Jönköpings IK kommenterar:

-Vi är jätteglada att Julia valde att skriva på för oss. Vi kollar alltid på de lokala förmågor vi har i närområdet och Julia passar otroligt bra in i vårt lagbygge. Det är en ambitiös och driven tjej som verkligen passar bra in i den här gruppen. Jag ser verkligen fram emot att se Julia på plan.

Vi är oerhört glada att kunna välkomna Julia Adolfsson till Jönköpings IK!