Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Välkommen Julia!

12 april 2021 13:08
Truppen JIK-dam

Fröjereds kapten klar för Jönköpings IK! Jönköpings IK har kommit överens med Julia Adolfsson som ansluter från Fröjereds IF. Julia som har varit Fröjereds IF trogen under hela sin karriär, väljer nu alltså att ta steget över till Jönköpings IK och Svenska Superligan.


Julia Adolfsson är en mångsidig spelare som kan spela både center och forward. Hon har även den senaste säsongen haft förtroendet som kapten för Fröjered. Hon är en ledargestalt och beskrivs av flera som en otrolig tillgång att ha i ett lag.

Julia har varit ett givet inslag i Fröjereds IF de senaste säsongerna. Hon är en pålitlig spelare och har varit en bidragande del till att Fröjereds IF har behållit sin plats i damernas allsvenska. Säsongen 20/21 så gjorde Julia 5 poäng på de, endast fem spelade matcherna innan säsongen stängdes på grund av Covid-19. Säsongen innan dess gjorde Adolfsson 21 poäng fördelat på 15 mål och 6 assist. Detta på 21 spelade matcher.

Adolfssons säger så här om att ha skrivit på för Jönköpings IK: -Det känns jättekul att ha skrivit på för JIK. Jag fick ett väldigt bra intryck av både spelare och ledare så jag ser fram emot nya utmaningar i en ny klubb och en ny stad. JIK har något spännande på gång och jag gillar den satsningen de gör både på och utanför banan.

-Julia är en spelare jag sett flera gånger under årens lopp. En väldigt duktig innebandyspelare som har fin blick för spelet och kan spela på flera positioner vilket är bra! Hon är en naturlig ledargestalt med sin ödmjukhet och uppoffrande spel, vilket man ser både på, och utanför banan. Fantastiskt kul att Julia väljer att ta nästa steg med oss i JIK. Hon passar väldigt bra in i den satsningen vi vill göra framåt. Säger tränaren Fredrik Frendin

James Hamrin från sportgruppen i Jönköpings IK kommenterar:

-Vi är jätteglada att Julia valde att skriva på för oss. Vi kollar alltid på de lokala förmågor vi har i närområdet och Julia passar otroligt bra in i vårt lagbygge. Det är en ambitiös och driven tjej som verkligen passar bra in i den här gruppen. Jag ser verkligen fram emot att se Julia på plan.

Vi är oerhört glada att kunna välkomna Julia Adolfsson till Jönköpings IK!