Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

Emil Stille inför cupreturen i Mullsjö: ”Special teams ska bli bättre!”

18 oktober 2022 12:05
INFÖR MATCH

Det blev en lååååång hemresa från Umeå för JIK Herr. Efter storförlust nådde de Jönköping vid 6-tiden måndag morgon. Lite kortare resa blir det till tisdagskvällens match: cupreturen i Mullsjö.


Dalen vann hemma i Umeå med hela 9-3 över JIK-herrarna i SSL under söndagen. Det stod ett tag 2-2 och efter två perioder var ställningen 4-2.

– Då stod det 2-2 i spel fem mot fem så den delen var ok, men det var struligt för oss i ”special teams”. Vi trodde inte på det lilla sista och då går det inte, säger kommenterar JIK-tränaren Emil Stille.

Med ”special teams” menar han allt annat än spel fem mot fem, det vill säga spel med utvisningar åt ena eller andra hållet.

– Det var det och några individuella misstag som kostade oss mycket i den matchen. Vi hade inget problem med uppställt försvar, men de var mycket bättre är oss i special teams och i att ta vara på våra misstag jämfört med oss att ta vara på deras.

Efter SSL-förlusten borta mot Dalen i söndags väntar nu Mullsjö i Svenska Cupen under tisdagskvällen. JIK vann hemmamötet för två veckor sedan.

– Vi vet att de har all press på sig. De behöver sätta fart på grejer och ting. Mullsjö ska få jobba för sina mål idag. "Special Teams" ska bli bättre också, säger Stille.

Matchen spelas i Nyhemshallen med start 19.00 under tisdagskvällen.

– Vi har någon med skavanker som får vila så vi roterar lite grann för att inte riskera honom, men övriga är helt klart sugna på att visa vem som ska gå vidare i Svenska Cupen, säger Stille.


Nästa hemmamatch med JIK Herr i SSL:

Söndag 23 okt 16.00: JIK – Hagunda