Torsdag
17 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
02 Mar 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Tisdag
08 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Lördag
19 Mar 1 match

JIK förlänger med Hannes Nyström

17 januari 2022 11:00
NYHET

JIK förlänger kontraktet med Hannes Nyström, 18 och avtalet gäller för de kommande två åren. "Hannes har såklart varit en prioritering för oss," säger Sportgruppens Joakim Nordén.


JIK förlänger med den unge backtalangen Hannes Nyström för de kommande två åren. I och med hans allt större framsteg på planen väljer nu JIK att säkra upp Hannes. Under U19-VM i augusti 2021 blev han dessutom bäste poängplockare och vann poängligan.

Sportgruppens Joakim Nordén kommenterar förlängningen:

– Hannes har såklart varit en prioritering för oss. Han är en spelare som vi ska bygga runt under en längre tid och det är fantastiskt kul att han väljer att fortsätta resan tillsammans med oss. Han är en av Sveriges största talanger och en jagad spelare. Hannes är en trogen JIK:are och det ska vi värna om.

Hannes debuterade redan säsongen 2020/21 och hann med 8 poäng på 12 matcher. Vilken är fin utveckling.

– Redan förra året var Hannes med och spelade i SSL. Detta året har han tagit ännu större ansvar och blir, precis som hela laget, bättre hela tiden. Hannes har ett driv av att hela tiden vilja bli bättre och det kommer ta oss och honom långt, avslutar Joakim Nordén.

För Hannes var det inget tvivel om att förlänga:

– Nä, men det är sjukt kul att både tränare och sportgruppen tror på mig. Jag tror på vår resa och det unga lagbygget vi har. Vi har kommit än mer samman som lag och vi har inte bara roligt på planen, utan även utanför. Vilket är väldigt viktigt.

Om sin egen utveckling säger Hannes:

– Jag har blivit smartare i min timing i de defensiv duellerna och tar för mig mer. Dock måste jag våga spela mitt eget spel mer i den offensiva delen.