Nordlund " längtar till fredag"

9 oktober 2017 14:19
JIK-DAM

Dagen efter med tränare Robert Nordlund. Seger igår efter straffar i första bortamatchen mot Sirius, dina spontana tankar om matchen?


Jag tycker vi i många delar gör en riktigt bra match, vi har bra fart på boll och fötter och en härlig energi i hela laget. Vi borde kanske förvaltat några fler chanser i spelet 5 mot 5 men det var riktigt kul att vi gör två mål i powerplay.

Ni ligger för närvarande på en sjunde plats med sju poäng efter fem omgångar, är du nöjd med inledningen?

Vi har inlett bra men nöjda är vi inte, jag tycker att i många matcher har prestationen varit bättre än utdelningen. Matchen mot Rönnby är vi inte nära men sett till de fyra övriga så tycker jag vi är värda någon poäng mer än vad vi har lyckats skrapa ihop men vi ska inte glömma att vi är nykomlingar och alla andra lag torde ha budgeterat med sex poäng i matcherna mot oss så jag tycker vi är på rätt väg.

Det var en hög publiksiffra (670 personer) var det bra tryck i hallen?

Jag vet inte hur de fick ihop det till 670, de måste ha använt gånger istället för plus när de räknade för att få ihop till den siffran, dock kul att se så många JIK anhängare i hallen trots att det var bortamatch.

Nu väntar en ny vecka med två matcher nästa helg mot Warberg (hemma fredag 19.00) och Linköping (borta söndag 14.00), hur ser du på veckan som kommer?

Det kommer bli en rolig vecka med mycket innebandy. Det känns skönt att vi fick med oss en seger igår in i denna vecka som kommer bli hektiskt med många viktiga poäng på spel men vi känns ordentligt på gång just nu och jag längtar redan till fredag.

Förbereder ni er på något speciellt sätt när ni har två matcher samma helg?

Vissa justeringar gör vi, vi kör lite lättare på gymmet och sen får man planera torsdagsträningen så vi inte bränner för mycket krut inför helgen.

Vad tror du om matcherna nästa helg?

Det är viktiga matcher för alla inblandade lag och jag tror vi kommer få se mycket känslor. Jag hoppas vi kan fortsätta driva på spelet när vi har bollen och som sagt det känns som att vi är på rätt väg.

Vi tackar så mycket och önskar damerna lycka till med förberedelserna inför kommande helgs två matcher.