JIK soffbiljett

13 mars 2020 12:24

Under rådande omständigheter så har vi sedan tidigare gått ut med att matcher spelas inför tomma läktare. Detta betyder dock inte att matchen spelas utan åskådare! Matchen sänds i vanlig ordning på SSL-Play via jik.se (skulle annan information dyka upp så delar vi givetvis med oss).


Vi har även fått flertal förfrågningar och stöd från er fans om försäljning av #soffbiljetten. Detta innebär att man stöder JIK hemifrån, man ser matchen från värmen i sin egna soffa och visar sitt röda hjärta genom att köpa en virtuell biljett.

Biljetten kostar 50kr, givetvis får man skänka mer om man vill (för den som verkligen visar sitt röda hjärta för red lions)

Vi kommer även erbjuda den virtuella jik-kiosken med en digital kaffe och korv för 40kr att njuta av hemma i soffan. Eller varför inte en digital jik-boll för 10kr.

Betalning sker via swish och man swishar valfritt belopp till: 123 657 17 80

Vi är tacksamma för allt och förevigt älskar alla er där ute som stöder JIK genom allt! Utan er är vi inget, och det vi står inför nu kommer vi ta oss igenom tillsammans! HEJA JIK ❤️🦁❤️