Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

Elin Durling ansluter till Jönköpings IK

27 juli 2022 16:59
NYHET

Jönköpings IK Dam har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv inför kommande säsong. Det är Elin Durling som kommer närmast kommer från Landvetter IBK.


– Jag ser framemot säsongen eftersom jag har fått ett professionellt intryck av föreningen. Jag vill fortsätta utvecklas och är taggad på att bli en bättre innebandyspelare. Alla i laget har samma målsättning, ett kval till SSL vilket jag tror kommer sporra varandra till att bli ännu bättre, säger hon. Elin Durling är fostrad i Kinna IBK men har de två senaste säsongerna spelat i Landvetter IBK.

– Mina förväntningar på säsongen är att alla gör sitt yttersta så att vi når vårt mål. Detta kommer också göra att vi har kul under säsongen. Själv kommer jag bidra med mitt driv, snabbhet och teknik för att göra säsongen så bra som möjligt för laget.

I Landvetter har Elin spelat såväl i JAS som i Division 2 och har under sina 33 matcher producerat 41 poäng, varav 30 mål.

– Elin har varit här ett par gånger och tränat med oss nu och har gått från klarhet till klarhet på träningarna. Väldigt bra fart på både fötterna och på bollen, vass i sista tredjedelen både som avslutare och som passningsspelare. Går också in perfekt i truppen med en träningsmentalitet och en vilja att lägga ner jobbet för att lyckas som gör henne till ett framtidsnamn säger tränare Andreas Thern.