Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 2 matcher
Lördag
21 Mar 1 match
Lördag
15 Aug 2 matcher
Lördag
22 Aug 1 match
Lördag
05 Sep 1 match
Lördag
12 Sep 2 matcher
Lördag
19 Sep 1 match

Linnea Wallén gör comeback i JIK.

19 december 2019 11:37
Truppen JIK-dam

Nyligen skadades Frida Bengtsson, en av JIK´s målvakter. En skada som nu visat sig kräva operation. Man har senaste veckan sökt en lösning på målvaktssidan och har nu hittat en parhäst till Sofia Blixt.


Det är den inte helt okända Linnea Wallén som är åter i JIK. Linnea har spelat runt 200 matcher för JIK under 7 säsonger. De två senaste säsongerna har hon varvat ner och satsat mer på tränaruppdrag i IBF Tranås damlag.

-Vi känner ju Linnea väldigt bra, och vet vad hon kan bidra med. Linnea har kvar sin cobra-reflexer, och vinnarskallen har hon definitivt kvar. Mycket glädjande att hon ställer upp och stöttar oss tills Frida är åter på banan. Även Linneas nuvarande uppdragsgivare, IBF Tranås, har varit mycket förstående för vår prekära situation, och på ett snabbt sätt bidragit till en lösning som skall fungera i båda föreningarna” säger JIKs sportchef Magnus Ander.

JIK har även skrivit dubbel licens på en mycket lovande ung målvakt i systerföreningens JAS-lag:

-Ja, vi har haft med Tova Alderhammar på ett antal träningar under säsongen. En grym målvakt F-03 med proffsig inställning till sin idrott. Hon har potential att bli hur bra som helst. Så nu har vi på ett fullgott sätt löst denna frågan till dess Frida är tillbaka, vilket vi hoppas blir så snart som möjligt, även om vi känner oss helt trygga med hennes vikarier”.