Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

JIK öppnar dörrarna till Arenan på söndag!

9 februari 2023 10:10

Nu är det drag kring JIK Dam. Tio raka allsvenska segrar i bagaget, och toppmöte mot Partille på söndag. Då öppnar vi dörrarna och bjuder på entrén till Arenan i Idrottshuset.


Till just den här matchen bjuder JIK på fri entré. Vi vill att det ska vara enkelt att ta till oss av JIK Dam just nu. Laget går som tåget i Allsvenskan och det är underbart att se glädjen och framåtandan i laget.

Men resan hit har varit mödosam. När JIK Dam åke ur SSL i förra säsongen så försvann också flera nyckelspelare från en numerärt redan tunn trupp.

Sportgruppen med Magnus Ander i spetsen gjorde ett digert jobb att hålla ihop och bygga om från början. Inför säsongen kom det fler och fler spelare till laget. En efter en anslöt de med stor optimism.

Tränarna Daniel Stenmarker och Andreas Thern har jobbat hårt, lugnt och metodiskt för att utbilda, träna och bygga upp självförtroendet bland tjejerna.

Försäsongen gick aningen knackigt, och i Allsvenskans inledning var det fortfarande mycket som inte fungerade och laget åkte på fler förluster än vad förhoppningarna sa.

Men sakta har segrarna börjat komma, tack vare hårt arbete och en genuin tro på att laget tillsammans ska göra det.

Det har inte handlat om storsegrar, några har kommit på övertid, men nu är det ändå tio i rad och JIK har gått upp i topp i Allsvenskan.

Precis bakom ligger Partille som har gjort flest mål i hela Allsvenskan Södra.

På söndag möts de i Arenan, Idrottshuset. Tuff uppgift. Är det någon gång man ska se JIK Dam så är det nu.

Därför bjuder JIK på entrén. Välkomna på söndag!