31 Mar 1 match

Tom blick efter tung match

16 februari 2023 22:05
EFTER MATCH

Det blev inget tredje gången gillt för JIK Herr. Efter två raka segrar i SSL blev det förlust 5-8 mot Thoréngruppen i Arenan under torsdagskvällen. ”Den här hade jag velat ha”, säger JIK-tränaren Emil Stille.

Matchen började bra när Noah Johansson gav JIK 1-0 redan i sitt första byte, men några minuter senare hade Thoréngruppen vänt till en ledning som de sedan aldrig släppte.

– Känns som att vi inte är nöjda med defensiven. Sedan upplevde jag att vi kom till många lägen och behövde helt enkelt göra fler mål än dem. Tungt, säger Stille.

JIK andades en aning hopp när laget gick från 3-7 till 5-7 i tredje perioden, men närmare kom man inte trots en rad bra målchanser.

– Tror vi hade lika många i virket som vi gjorde mål. Jag tycker ändå vi ger oss chansen att göra match av det här.

Närmast väntar två bortamatcher mot först Växjö redan på lördag och sedan Mullsjö på fredagen.

– Vi har fem seriematcher kvar. Det är bara att kriga och kräma och ånga på hela vägen. Nu får vi samlas i morgon och stänga ner det här och se fram emot Växjö. Vi har bara en dags vila innan det är match på lördag igen, säger Stille.