Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Albin Jakobsson klar för Jönköpings IK

29 april 2021 12:00
Truppen JIK-Herr

Albin kommer närmast från FBC Kalmarsund där han var med och tog dem till en SM- semifinal under föregående säsong. Säsongen tog dessvärre slut för FBC i och med ett Coronautbrott och semifinalserien ställdes in med 3-1 i matcher till Faluns fördel


Nu väntar nya utmaningar i Jönköpings istället för Albins del.

  • Albin har sin styrka i det defensiva spelet men har en offensiv uppsida. Han är otroligt seriös med sin innebandy, villig att träna extremt hårt för att ta nästa steg med oss i Jönköping och kommer att bidra med både rutin från SSL men även ett uppoffrande spel i den defensiva zoonen. Att Albin väljer JIK är ett tecken på vart vi är på väg. Albin är en spelartyp vi har saknar under en längre tid och vi är väldigt nöjda med att ro detta i hamn, säger Joakim Nordén sportchef i Jönköpings IK.

Albin har Färjestaden som sin moderförening och har även representerat Craftstaden i Allsvenskan under en kort låneperiod.

  • JIK har presenterat ett bra upplägg för mig och jag är övertygad om att detta kommer utveckla mig både som spelare och person. Jag känner Emil Stille sen tidigare och det känns tryggt och bra. Jag kommer att träna hårdare än någonsin för att vi ska ta nästa steg som lag och jag själv som spelare. Det ska bli riktigt kul att komma igång med laget, säger Albin Jakobsson.