Lördag
13 Mar 2 matcher
Tisdag
16 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Lördag
14 Aug 2 matcher
Lördag
21 Aug 2 matcher
Torsdag
26 Aug 1 match
Lördag
11 Sep 2 matcher
Torsdag
16 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 2 matcher
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Lördag
13 Nov 1 match

Albin Jakobsson klar för Jönköpings IK

29 april 2021 12:00
Truppen JIK-Herr

Albin kommer närmast från FBC Kalmarsund där han var med och tog dem till en SM- semifinal under föregående säsong. Säsongen tog dessvärre slut för FBC i och med ett Coronautbrott och semifinalserien ställdes in med 3-1 i matcher till Faluns fördel


Nu väntar nya utmaningar i Jönköpings istället för Albins del.

  • Albin har sin styrka i det defensiva spelet men har en offensiv uppsida. Han är otroligt seriös med sin innebandy, villig att träna extremt hårt för att ta nästa steg med oss i Jönköping och kommer att bidra med både rutin från SSL men även ett uppoffrande spel i den defensiva zoonen. Att Albin väljer JIK är ett tecken på vart vi är på väg. Albin är en spelartyp vi har saknar under en längre tid och vi är väldigt nöjda med att ro detta i hamn, säger Joakim Nordén sportchef i Jönköpings IK.

Albin har Färjestaden som sin moderförening och har även representerat Craftstaden i Allsvenskan under en kort låneperiod.

  • JIK har presenterat ett bra upplägg för mig och jag är övertygad om att detta kommer utveckla mig både som spelare och person. Jag känner Emil Stille sen tidigare och det känns tryggt och bra. Jag kommer att träna hårdare än någonsin för att vi ska ta nästa steg som lag och jag själv som spelare. Det ska bli riktigt kul att komma igång med laget, säger Albin Jakobsson.