Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Malmgren inför Växjö

1 januari 2018 18:25

Oskar Malmgren är en spelare som visar sina styrkor denna säsong och visat sig bli en viktig kugge i JIK herr. Vi tog oss och satte oss med honom för en pratstund.


Hur ser du på lagets säsong så här långt?

Jag tycker lagets säsong har varit bra. Lite upp och ner men vi har vunnit alla de så kallade 6 poängs matcherna mot lagen nedanför oss, så det ser bra ut.

Hur ser du på din egna säsong så här långt?

Jag tycker min säsong har varit bra hittills men vill hitta en växel till nu när man har kommit in i det mer där jag har allt fler toppar i mitt spel.

Ni vände 0-2 underläge i tredje perioden till seger 3-2 efter sudden. Hur viktig var den segern för er?

Vändningen mot Höllviken var otroligt viktig dels de två poängen vi tog mot ett lag som ligger tätt inpå oss i serien och sedan även att vi bröt förlusttrenden som vi har haft de senare tre omgångarna.

På tisdag är det smålandsderby mot Växjö borta, hur behöver ni agera för att ha chans på poäng där?

Vi vet ju om att Växjö har ett riktigt bra kontringsspel och lever mycket på det så det kommer vara väldigt viktigt för oss att vara disciplinerade och inte bjuda på några kontringar. Vi måste även vara effektiva i anfallsspelet och göra mål på det de bjuder på för att ha en god chans att slå dem på bortaplan.

Vad är det svåraste med att möta Växjö tycker du?

Det svåraste med att möta Växjö är om matchen blir böljande och innehåller mycket kontringsspel för de är vassa i både på att kontra och backchecka.

Vi tackar Oskar för pratstunden och önskar honom och laget lycka till. För er som inte kan ta er till Växjö kan ni se matchen på SSL Play.