Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Målvaktsbesättningen klar!

30 juli 2020 15:57
Truppen JIK-dam

Idag kan vi presentera vårat nyaste förvärv. Inför säsongen 20/21 har nu JIK gjort klart med Loella Andersson, som ansluter efter 1 år i FBC Malmö.


Föregående säsong fick Sofia Blixt dra ett tungt lass som burväktare i JIKs damlag, Kollegan Frida Bengtsson drabbades av en knäskada, och i slutet på säsongen fick JIK ta in legenden Linnea Walle’n som back-up.

Sportgruppens Magnus Ander kommenterar:

-Loella är en spelare som vi försökt värva tidigare, så vi är mycket glada att hon nu bestämt sig för att ansluta till oss. Vi såg ju mycket av henne när hon spelade i allsvenskan med Hovslätt här i Idrottshuset, så vi är trygga med vad hon kommer tillföra laget. Hon är en målvakt med framtiden framför sig, en placeringssäker målvakt, bra på att greppa bollar och mycket reflexsnabb. Hon har dessutom ett bra driv att vilja utvecklas.

I JIKs JAS lag spelar dessutom en mycket lovande målvakt vid namn Tova Alderhammar. Tova fanns med på träningar och matcher redan förra säsongen.Detta sammantaget gör att klubben ser målvaktssidan som tryggad.

Loella själv säger så här om flytten till JIK:

Det känns jättebra att flytta tillbaka till Jönköping! Roligt att bo närmre min bror men även alla mina kompisar här uppe. Trivdes ju jättebra här.

I laget hoppas jag kunna tillföra med mycket energi och glädje. Mina målsättningar är att utvecklas ännu mer som målvakt. Ännu snabbare reflexer, ännu bättre utkast o snabbare i snabba sidledsförflyttningar. Och att få en del speltid.

JIK önskar Loella varmt välkommen.