Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

Dennis Svensson är tillbaka i JIK

23 april 2020 17:01
Truppen JIK-Herr

Jönköpings Innebandyklubb kan med glädje presentera ännu ett nyförvärv då den 24-åriga forwarden Dennis Svensson är tillbaka i klubben.


Dennis Svensson var en av de stora stjärnorna i det JIK som tog guld i junior-SM med årgången födda 1996. Många minns honom som en stor matchvinnare när han i finalen på bara 14 sekunder i sista perioden han med både mål och assist som vände matchen till JIK ́s fördel. Dennis fina säsong gjorde också att han belönades med en plats U19-landslaget där han representerade Sverige i VM. De senaste säsongerna har Dennis studerat i Linköping och spelat innebandy i Division 1 där han har representerat Ledberg IBF. Han har även hunnit med en sejour i moderklubben Östra SK. I division 1 har Dennis vräkt in poäng och stått för mäkta imponerande 162 poäng på 69 matcher.

Assisterande tränare Joakim Norden kommenterar: Det är alltid kul när spelare som varit i föreningen vill komma tillbaka. Jag har haft Dennis under min tid som tränare i Barnarp det är en fin utveckling han har haft sen dess. Han är en spetsig forward som är stark i en mot en och en skicklig avslutare. Vi vet att det är andra SSL-klubbar som har ryckt i honom tidigare. En grymt bra kille som kommer göra det riktigt bra i SSL är jag övertygad om.

Dennis Svensson kommenterar själv varför det blev JIK: Först och främst känns det som en rolig utmaning för mig personligen att få tävla mot de bästa. Jag är väldigt tacksam för säsongerna i Ledberg där det har känts bra. När JIK hörde av sig så lockade det rejält att få chansen att kommat tillbaka till klubben där jag haft flera fina år tidigare och den här gången få tävla på högsta nivå. Jag känner ju flera sedan tidigare och man har även en väldigt bra ledastab som jag har bra koll på så det här ska bli väldigt skoj. Personligen så vill jag komma in i laget nu så fort som möjligt och ser verkligen fram emot kommande säsonger.