Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Jönköping
JIK

Inför Täby borta: " Det finns ett starkt revanschsug"

18 februari 2022 11:05
Inför match

Senast Jönköping drabbade samman med Täby var den 31 oktober hemma i Arenan. I en match som slutade 5-1 till gästerna. Under fredagen är det dags för returmöte i K-Rauta Arena. "Vi måste vara noggranna," säger assisterande tränare Andreas Thern.


Under fredagen reser JIK till huvudstaden för ett tufft möte med Täby FC i K-Rauta Arena. När lagen drabbade samman i Arenan i Jönköping fick vi se en spelmässigt jämn match, men där gästerna till slut ryckte ifrån målmässigt. Nu står fortsatt viktiga poäng på spel för våra damer och så här säger assisterande tränare Andreas Thern inför matchen:

Hur går tankarna inför mötet med Täby?

– Jag skulle säga att det är bra tankar. Det finns ett starkt revanschsug efter Lund som jag hoppas vi kan släppa ut ordentligt idag.

Hur är läget i laget?

– Det är ett bra läge och vi har haft bra fart på träningarna i veckan. Vi har nån enstaka borta idag, men annars är vi hela och har full trupp.

Vad tror du på för matchbild?

– Täby sjunker gärna hem lite så mycket handlar om att vi löser deras uppställda. Är vi noggranna på mittplan och inte låter dom vända på oss därifrån så har vi löst ut mycket.

Matchen startar kl. 19.30 och sänds även på SportExpressen Play.