Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

TÄVLA I HINDERBANDY – VINN BILJETTER TILL SM-FINALEN

10 mars 2022 21:50
NYHET

Pantamera fortsätter med succén Hinderbandy – som i år börjar med en turné på utvalda SSL-arenor och Jönköpings IK är ett av värdlagen. Tävlingen kommer att ske i samband med lördagens dubbla matcher.


Vår förening är ett av värdlagen som fått möjligheten att arrangera en av deltävlingarna i Hinderbandy under våra matcher mellan JIK herr och IBK Dalen kl. 15.00 samt JIK Dam och IK Sirius IBK kl. 18.00 på Idrottshuset den 12 mars 2022.

Alla ungdomar mellan 12 och 18 år har då chansen att vinna biljetter till SM-finalen i innebandy den 24 april genom att utmana sig själva och andra i Hinderbandy!

Vad är Hinderbandy?

Hinderbandy är en sport uppfunnen av Pantamera, sponsor av svensk innebandy sedan 2015. En bana bestående av olika hinder av varierad svårighetsgrad ställs ut mitt på planen under periodpausen. Tävlingen går ut på att ta sig igenom hinderbanan med boll och klubba så snabbt man kan.

Hur går det till?

• Alla som är intresserade av att tävla anmäler sig till oss via [email protected] gällande medverkan under herrmatchen och till dammatchen via [email protected]. • Bland de anmälda kommer sedan fyra tävlande slumpmässigt att utses. • Under matchens periodpaus ställs Hinderbanan ut på planen, och varje tävlande får i tur och ordning ta sig igenom banan så snabbt de kan. • De två tävlande som klarar Hinderbanan på snabbast tid vinner två biljetter var till SM-finalen den 24 april. • Vinnarna i denna deltävling har även chansen att kvala in till den stora Hinderbandy-finalen som avgörs på innerplan i Avicii Arena under herrarnas finalmatch. Semifinalerna i Hinderbandy sker i Annexet under finaldagen.

Missa inte chansen att delta i Pantameras Hinderbandy-turné – anmäl ditt intresse senast lördag 12 mars kl. 11.00 via [email protected] (herr) och [email protected] (dam)!