Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

JIK glänste i Max Lindströms sista match

11 mars 2023 19:38
EFTER MATCH

Det blev klang och jubel i Arenan när JIK körde över Kalmarsund med 11-2 i säsongens avslutande SSL-match. Att backen Max Lindström dessutom fick göra två mål i sin sista match värmde extra mycket.


JIK-backen Max Lindström avtackades redan före matchen. Knäproblem gör att han tvingas lägga klubban på hyllan efter den här säsongen. Och vilken avslutning det blev.

11-2 mot Kalmarsund och två mål från Lindströms klubba, båda i tredje perioden där det sista också blev hela säsongens sista mål.

– Ett slagskott och en gubbfint. Mycket passande. Det var kul att han fick avsluta på det sättet, säger tränaren Emil Stille efter att hela laget jublat över Lindströms feel good-farväl.

Själva matchen blev en munsbit för JIK.

– Det blev en speciell match där de varken kunde förbättra eller försämra sig i tabellen och inte vi heller. Vi hade bättre saker saker för oss idag och dem kände man inte igen riktigt, men vi ber inte om ursäkt. Skönt avslut på säsongen, säger Stille.

Segern blev också startskottet på den nya tidens JIK.

– Nu färdiga med den här typen av sistaomgångar. Vi ville vara lite närmare och ha match in i det sista. Hur vi spelar i år kontra förra året är ändå ett steg i rätt riktning. Vi går framåt, vi spelar bättre och har bättre lösningar. Nu spänner vi bågen ännu högre, säger Stille.