Söndag
12 Feb 2 matcher
Torsdag
16 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 2 matcher
Fredag
24 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Torsdag
02 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 2 matcher
Lördag
11 Mar 2 matcher
Söndag
19 Mar 1 match
Onsdag
22 Mar 1 match

JIK glänste i Max Lindströms sista match

11 mars 2023 19:38
EFTER MATCH

Det blev klang och jubel i Arenan när JIK körde över Kalmarsund med 11-2 i säsongens avslutande SSL-match. Att backen Max Lindström dessutom fick göra två mål i sin sista match värmde extra mycket.


JIK-backen Max Lindström avtackades redan före matchen. Knäproblem gör att han tvingas lägga klubban på hyllan efter den här säsongen. Och vilken avslutning det blev.

11-2 mot Kalmarsund och två mål från Lindströms klubba, båda i tredje perioden där det sista också blev hela säsongens sista mål.

– Ett slagskott och en gubbfint. Mycket passande. Det var kul att han fick avsluta på det sättet, säger tränaren Emil Stille efter att hela laget jublat över Lindströms feel good-farväl.

Själva matchen blev en munsbit för JIK.

– Det blev en speciell match där de varken kunde förbättra eller försämra sig i tabellen och inte vi heller. Vi hade bättre saker saker för oss idag och dem kände man inte igen riktigt, men vi ber inte om ursäkt. Skönt avslut på säsongen, säger Stille.

Segern blev också startskottet på den nya tidens JIK.

– Nu färdiga med den här typen av sistaomgångar. Vi ville vara lite närmare och ha match in i det sista. Hur vi spelar i år kontra förra året är ändå ett steg i rätt riktning. Vi går framåt, vi spelar bättre och har bättre lösningar. Nu spänner vi bågen ännu högre, säger Stille.