Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Pressmeddelande

25 mars 2021 20:15
Tränare 21-22

Resultatmässigt var säsongen 20/21 tuff för Jönköpings IK Damlag. Nu gör laget en omstart till kommande säsong med målet lyfta både på och utanför innebandyplanen.


-Vi behöver bli tydligare med vår identitet, både på och utanför planen. För innebandyspelare ska det vara tydligt varför man ska spela i Jönköpings IK. Som förening vill vi skapa en utvecklande miljö där man får en bra utbildning att ta nästa steg och på så sätt nå sin fulla potential. Vi kommer jobba med spelarna både på individuell nivå och som grupp för att få bästa förutsättningar för goda resultat säger sportchefen Magnus Ander.

För att möjliggöra denna satsning kommer laget att utöka sin ledarstab till kommande säsong. Huvudtränare för damlaget kommer Daniel Stenmarker att vara. Daniel har under två år varit assisterande tränare i laget. Kvar i ledarstaben kommer även Ola Annér att vara. Som ny assisterande tränare till nästa år ansluter Fredrik Frendin, idag assisterande tränare i Fagerhults SSL-lag. Fredrik har erfarenhet av innebandy på elitnivå och kommer tillföra spets till laget. Ledarstaben kompletteras av Torbjörn Jansson som under många år varit distriktskapten i Smålandslaget och arbetat med talangutveckling i lokala lag.

När vi nu stärker upp ledarstaben kommer vi ha stora möjligheter att ge spelarna en god utbildning men också att kunna nå bra resultat som lag. Vi förstår att vi kommer slå ur underläge kommande säsong, men det sporrar oss bara till att bli ännu bättre avslutar Ander.