Torsdag
16 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 2 matcher
Fredag
24 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Torsdag
02 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 2 matcher
Lördag
11 Mar 2 matcher
Söndag
19 Mar 1 match
Onsdag
22 Mar 1 match
Söndag
27 Aug 1 match
Fredag
15 Sep 1 match
Söndag
24 Sep 2 matcher
Fredag
29 Sep 1 match
Lördag
30 Sep 1 match
Söndag
01 Okt 1 match
Lördag
07 Okt 1 match
Fredag
13 Okt 1 match
Lördag
14 Okt 2 matcher
Tisdag
17 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Tisdag
24 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 2 matcher

Jönköpings IK i samarbete med Intersport, Unihoc och Mizuno

26 maj 2023 10:04
NYHET

Jönköpings Innebandyklubb har skrivit nytt flerårsavtal med sportkedjan Intersport, inklusive skomärket Mizuno, och likaledes ett nytt kontrakt med varumärket UNIHOC. ”Intersport, UNIHOC och Mizuno stärker JIK inför framtiden”, säger JIK:s ordförande Ulric Svensson.


Bilden: Avtalen är klara. Jakob Nilforsen, kassör JIK; Lars Larsson, Head of Team Intersport; Ulric Svensson, ordförande JIK; Alexander Angelin, representant UNIHOC.

Inför att nuvarande avtal med Intersport och UNIHOC löper i sommar har JIK haft en chans att se över marknaden och hitta rätt samarbetspartners framöver.

– Vi har testat marknaden och kan konstatera att JIK är en attraktiv samarbetspartner för alla kedjor och varumärken vi har varit i kontakt med. Jag är extra glad för klubbens skull över det engagemang som både Intersport och UNIHOC visar gentemot oss, och deras totala vilja att utveckla vårt samarbete de kommande fyra åren, säger Svensson.

Intersport är kedjan som kommer leverera den utrustning som hela JIK behöver. UNIHOC står för klubbor, kläder och målvaktsutrustning. Dessutom kommer Mizuno in som ny skopartner.

– Att vi får in Mizuno på skosidan är ett fantastiskt tillskott, säger Svensson.

Lasse Larsson, Head of Team på Intersport, säger:

– JIK är ett av Sveriges starkaste innebandyvarumärken och vi är glada att tillsammans med UNIHOC fortsätta detta samarbete.

Johan Jihde, brand manager på UNIHOC, säger:

– Det känns otroligt bra att kunna förlänga samarbetet med JIK, som är en förening som vi på UNIHOC har en lång historia tillsammans med. JIK är en av innebandyns mest klassiska föreningar och står för både kvalitet och långsiktighet för såväl ungdomssektionen som för dam- och herrlagen, vilket är viktigt för oss. Vi ser fram emot nya spännande säsonger tillsammans de kommande åren.