Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

En oslipad diamant är klar för JIK.

5 maj 2020 11:14
Truppen JIK-Herr

JIK värvar Nybro IBK:s talangfulla back Oliver Lindén född: 2000. Oliver kommer från en riktigt stark säsong, där han producerade 42 poäng(20-22) på 21 matcher med Nybro IBK i Div 2 Småland/Blekinge och även blev framröstad till seriens bästa back av tränarna.


Tränare Jakob Olofsson Adelin om Oliver:

  • När jag hade Smålandslaget för spelare födda -00 för ett par år sedan så var Oliver redan då en av de mest framträdande spelarna. Och han har efter det fortsatt att utvecklas positivt.

Flertalet klubbar har varit ute efter Oliver, så jag är oerhört glad att Oliver valt JIK för sin framtida elitsatsning. I Oliver får vi en bolltrygg back med ett riktigt bra rörelsemönster och ett fruktat avslut. Det är också en fysiskt stark spelare vi får och jag är säker på att han kommer klara av temposkillnaden som blir i SSL på ett väldigt bra sätt.

Oliver kommenterar

  • Jag hade en bra bild av JIK innan men fick en ännu bättre bild efter att ha hälsat på och tränat med laget. Jag fick en riktigt bra känsla när jag träffade ledarstaben och spelarna för första gången, och det här känns som en riktigt rolig utmaning både personligen och innebandymässigt.

Jönköping som stad lockar även den. Det blir en stor utmaning och Jag ska tackla den med hårt arbete och komma förberedd till allt. Samtidigt med ett stort leende, säger Oliver.