Lördag
13 Feb 2 matcher
Torsdag
18 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 2 matcher
Tisdag
16 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match

JIK sålde högvinsten!!

30 april 2021 09:09
Hemmavinsten

I veckan var det Jönköpings IK som fick glädja en av sina trognaste supportrar genom att dela ut Hemmavinstens Högvinst, drygt 70.000kr. Den lyckliga vinnaren är Tobias Lindgren, som överraskades hemma i Norrahammar med ett uppskattat besök.


Tobias har varit en starkt bidragande faktor till att JIKs damlag det senaste decenniet spelat i världens bästa liga. Han har arbetat i sportgruppen, varit sportchef, och de senaste säsongerna utmärkt sig som den absolut bästa matchspeakern i SSL.

Under denna tid har Tobias även varit Hemmavinsten trogen, och på så sätt bidragit till att idrotten i Vätterbygden, och JIK i synnerhet fått välbehövligt ekonomsikt stöd. Tobias har under denna tid vunnit på sina lotter 7 ggr, och denna gång var det alltså högvinsten som bärgades.

Har du en lott? Beställ din lott här!
Passa på att ge dig själv chansen att få besök av Hemmavinsten du också, samtidigt som du stödjer JIK ekonomiskt. Enkelt att gå in och köpa en prenumeration via länken nedan, och sedan har du chansen till många olika vinster varje månad.

Jönköpings IK