Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

Hannes Blomkvist blir JIK trogen

20 februari 2018 10:24
JIK Herr

JIK kan med glädje meddela att Hannes Blomkvist stannar kvar i sin moderklubb i minst två år till. Hannes är som sagt fostrad i JIK och har varit med på hela resan, från de egna leden som pojkspelare genom juniorallsvenskan för att nu de senaste åren varit en tongivande spelare i A-laget och bidragit till avancemanget tillbaka till SSL och under denna säsong sett till så att JIK säkrat kontraktet med fem omgångar kvar.


”Vi känner en stolthet över att Hannes väljer att förlänga sitt samarbete med JIK. Hannes fortsätter att utvecklas tillsammans med laget och föreningen och har visat under denna säsong att han liksom laget hör hemma i SSL. Han har redan haft en viktig roll i laget länge men både han själv och vi vet att det finns ännu mer att hämta och utveckla. Det är något man lätt glömmer då Hannes varit bofast i JIK:s herrlag i många säsonger redan, säger Andreas Berglund från JIK:s sportgrupp”.

Hannes egen kommentar till förlängningen låter så här: ”Pappa tog med mig till Idrottshuset redan när jag var 5-6 år, i dag är jag 22 år och trivs fortfarande lika bra i JIK. Under alla dessa perioder i ens liv har man träffat människor i föreningen som inte bara lärt mig att spela innebandy, utan de har även lärt mig saker om livet. Även om jag alltid älskat att tävla har ändå livet blivit större än framgången.

I år var vi nederlagstippade och utdömda redan inför seriestart och har tystat hela innebandysverige genom att fortsätta plocka poäng. Klubben är på helt rätt väg och vi som lirar i laget vet att detta bara är ett steg på vägen. Jag själv vet att jag har ännu mer att ge och att jag har mina bästa säsonger framför mig. Dessutom har jag två år kvar på mina studier här på högskolan i Jönköping, så beslutet att stanna var enkelt. På något sätt känns det som att jag aldrig kommer lämna denna förening."

Så grattis till alla som gillar JIK. Hannes har visat att hans hjärta är rött och var han hör hemma. Vi ser med spänning fram emot att följa Hannes och laget i jakten på slutspel redan detta första år i SSL.

För mer information kontakta:

Andreas Berglund 076-7844024