Söndag
11 Feb 2 matcher
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
03 Mar 1 match
Söndag
04 Mar 1 match
Fredag
09 Mar 1 match
Lördag
10 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Torsdag
16 Aug 1 match
Idag 1 match
Fredag
24 Aug 1 match
Lördag
25 Aug 2 matcher
Söndag
26 Aug 1 match
Fredag
31 Aug 1 match
Lördag
01 Sep 3 matcher
Lördag
08 Sep 1 match
Lördag
15 Sep 1 match
Torsdag
20 Sep 1 match
Söndag
23 Sep 2 matcher
Torsdag
27 Sep 1 match

Talangtrio tar plats i JIK

13 maj 2018 11:52
JIK Herr

Sedan tidigare står det klart att JIK:s herrar flyttar upp Gustav Johansson och Joel Nyström permanent i A-truppen och nu adderas ytterligare en talangtrio från de egna leden som kommer tillhöra A-laget kommande säsong.


Olle Hemmingberg, Edvin Skogward och Felix Millton är alla tre födda år 2000 och har redan fått känna på att träna med A-laget under föregående säsong men från och med nu är de med från start och ingår i A-truppen. Genom att vara tongivande spelare med rätt inställning i JIK:s division 1 lag under föregående säsong kommer nu chansen att få ta nästa steg genom kontinuerlig träning i SSL-truppen.

Så här beskriver huvudtränare Jacob Olofsson Adelin talangtrion och hur han ser på chanserna för dem att slå sig in i konkurrensen som finns i JIK:

Olle Hemmingberg – är en spelskicklig lirare med bra blick och teknik. Mycket intressant spelare som verkligen lever för innebandyn. Tror Olle kommer utvecklas mycket denna säsong både vad det gäller fysiken men även rent innebandymässigt. Tror det kommer explodera i utvecklingen denna säsong för Olle.

Edvin Skogward – besitter en speed både med och utan boll som få kan mäta sig med redan nu, med tiden och regelbunden träning på seniornivå finns stor potential i denna forward. Edvin har jag haft i Smålandslaget och är en spelare som redan har ett tempo i kroppen för att klara av SSL spel.

Felix Millton – är en brytningssäker back med uppoffrande spelstil och en kille som alltid ger allt för laget. Felix har jag också haft i Smålandslaget, han kommer från en väldigt stark säsong i vårat div 1 lag och är en tvåvägspelare som är stark både i det defensiva och offensiva spelet. Är också väldigt mogen i sitt spel och tar bra beslut på planen.

JIK fortsätter att ge förtroende och grymt bra förutsättning för våra egna produkter att utvecklas och det finns en plan för dessa tre och många fler unga spelare som framåt succesivt kommer få växa in i SSL-kostymen. Nu har Olle, Edvin och Felix visat att de är redo att börja slåss för speltid i SSL och vi är mycket glada och stolta för att låta dem få ta den här chansen säger Andreas Berglund från JIK:s sportgrupp.