Jönköping kämpar för överlevnad

11 mars 2018 11:06
Täby vs JIK

Täby är klara för slutspel och ska nu fila på slutspelsformen när Jönköping kommer på besök. Smålänningarna å andra sidan spelar för att säkra SSL-kontraktet till nästa säsong, tar de en poäng mer än Täby under söndagen så är Jönköping klara för SSL nästa säsong.


Täby - Jönköping Söndag 17.00 Tibblehallen

Fem senaste Täby: V, V, F, F, F

Fem senaste Jönköping: V, F, F, F, V

Täby är just nu parkerade på en fjärdeplats i tabellen och är klara för slutspel. Det skiljer tolv poäng upp till Pixbo och tre poäng bakom jagar Endre, det ska dock mycket till om gotlänningarna ska ta sig om då Täby har en betydligt bättre målskillnad. Stockholmslaget ska nu slipa på slutspelsformen genom at ta sin tredje raka seger. Noterbart är att Moa Tschöp svarade för två mål i straffsegern senast mot Dalen och har gjort poäng i samtliga matcher denna säsong.

Nykomlingen Jönköping kämpar för sin överlevnad och ska försöka säkra SSL-kontraktet till nästa säsong. Smålänningarna är nu tolva med tre poäng ned till Telge under nedflyttningstrecket. Vilket innebär om Jönköping tar en poäng mer än Telge under söndagen har smålänningarna säkrat SSL-kontraktet till nästa säsong

[Se matchen på SSL-play]https://sslplay.azurewebsites.net/Home/Watch/Live/9340)