Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Malmö
MAL

Ivarsson: Vi har haft en bra träningsvecka

20 oktober 2018 09:38
Inför JIK vs Malmö FBC

Ellen Svenssons femma gjorde det fantastiskt bra och vann faktiskt sin match-i-matchen mot IKSU:s fruktade förstafemma med 2-1. Upp till bevis idag mot ett slutspelstippat Malmö.


Tränaren har ordet!

-De två senaste matcherna har vi mött de blivande SM-finalisterna, Mora och IKSU, vilket har resulterat i två förluster. Jag har svårt att se några andra lag rubba dessa i en matchserie. För oss gäller det att skaka av oss matchernaoch studsa tillbaka.

Visst vill man ju vinna alla matcher men det finns ju viktigare matcher för oss. Vi har fått upp tempot och sett hur mycket varje misstag kostar. Förhoppningsvis har vi lärt oss mycket som vi har nytta av i kommande matcher.

Dagens motståndare, Malmö, står precis som vi på 6 poäng. De har besegrat nykomlingarna Ö-vik samt Sirius och åkt på förluster mot Rönnby Västerås och Mora.

Mycket av Malmös framgång stavas Ellen Rasmussen. Hon sticker verkligen ut och gör skillnad och är numera en viktig kugge i landslaget. Vi har haft en bra träningsvecka och har skakat av oss de två senaste matcherna. Det gäller att minnas det som varit bra i de två inledande matcherna och hitta tillbaka till den känslan.

Cajsa Elm är tillbaka i laget efter att ha tillbringat förra helgen på övning i skogen. Vi får se om hon har lyckats hålla krutet torrt?

En spelare som stack ut i matchen mot IKSU var Ellen Svensson som tryckte dit två riktiga stänkare bakom norrländskornas burväktare. Hela hennes femma gjorde det fantastiskt bra och vann faktiskt sin match-i-matchen mot IKSU:s fruktade förstafemma med 2-1. Upp till bevis idag mot ett slutspelstippat Malmö.

Varmt välkomna till en match i världens bästa innebandyliga – SSL Dam

Johan Ivarsson Tränare Jik Dam