Torsdag
17 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
02 Mar 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Tisdag
08 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Lördag
19 Mar 1 match

Nya matcher i Arenan till helgen

25 oktober 2018 07:46
SSL-Svenska Superligan

Matchsponsorn Swärds Däckservice hälsar alla välkomna till en helg med innebandymatcher i två av världens bästa innebandyligor. Läs mer om erbjudandet från matchsponsorn till dig som är medlem.


Kort om matchsponsorn:

-Med en toppmodern däckverkstad och 6 montörer med sammanlagt över 150 års branscherfarenhet kan du vara trygg och säker när vi tar hand om dina däck.

Swärds Däckservice erbjudande till medlemmar i JIK:

Skiftning av 4 hjul PV 250:- Däckhotell 400:-/ säsong X-tra rabatt på däck från dom ledande tillverkarna:

Just nu extra lördagsöppet kl 9-13 (28/10-25/11)

Bland vårat däcksortimen hittar du några av de ledande i branschen så som Michelin, Nokian, Bridgestone, Yokohama, Continental och Goodyear. Med däck från oss kan du känna dig säker och trygg i trafiken.

-Vi byter såväl sommardäck som vinterdäck på alla typer av fordon och självklart har vi även försäljning av både vinterdäck och sommardäck. När det gäller vinterdäck har vi ett stort utbud av både dubbfria och dubbade däck.

Vilka vinterdäck lämpar sig bäst för just din körning? Kom in till oss så hjälper vi dig att välja!

Vårt däckhotell Slipp kånka på dina däck när det är dags för byte! Lämna in dina däck på vårt däckhotell och var säker på att dessa förvaras på rätt och säkert sätt. Dina förvaringshjul tvättas alltid, utsidan för utseendets skull och insidan för en perfekt balans. Vi kontrollerar även mönsterdjupet och rapporterar om de behöver bytas.

Att förvara däck på vårt däckhotell är enkelt och smidigt. Du sparar plats och utrymme hemma eller i garaget och dina däck får en längre hållbarhet då de tas om hand på bästa sätt.

Glöm inte byta till Vinterdäck!

Kom ihåg vinterdäckslagen: Vinterdäck krävs: 1 december - 31 mars om det är vinterväglag. Mönsterdjupet skall vara minst 3 mm.

Dubbdäck får användas: 1 oktober - 15 april, men även under annan tid om det är eller befaras bli vinterväglag.

Kontakta oss - vi har däcken du behöver!