Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Cajsa Elm i Allstar-team

7 november 2017 12:46

Vi tog ett par ord med Cajsa efter helgens landslagsturnering i Malmö.

Hur kändes det att göra landslagsdebut?

Det var en häftig känsla. Jag har alltid drömt om att få representera Sverige. När jag..


..sedan drog på mig den blågula dressen kände jag en stolthet. Att min debut också gjordes på hemmaplan i Sverige och med mamma och pappa på läktaren var en stor bonus.

Du gjorde en bra turnering och blev uttagen i Allstar-team, är du nöjd med din insats?

Jag är nöjd men samtidigt vill man alltid prestera och leverera ännu bättre. Jag tycker att vi fick igång ett bra rull i min femma och då blir det lättare att prestera. Min femma fick också spela alla matcherna vilket innebar att jag fick mer tid än de flesta andra spelarna att visa upp mig och det har säkert en del i att jag blev uttagen i Allstar-team.

Vad tar du med dig från helgen?

Jag har fått mer erfarenhet då jag har mött internationellt motstånd. Sedan tar jag med mig att jag har anpassat mig till nya spelare samt fått tips och råd inför fortsättningen.

Nu är du tillbaka till vardagen igen med match mot svenska mästarinnorna IKSU på söndag, tror du det blir svårt att ladda om?

Det tror jag absolut inte! En match är alltid en match och jag kommer göra allt för att mitt lag ska vinna den. I och med att det precis var en spelledig helg för de allra flesta tror jag att det kommer vara ett stort gäng rödklädda spelsugna individer på söndag. Just att IKSU står för motståndet innebär att det kommer bli en ordentlig värdemätare och det ska bara bli otroligt roligt att se hur vi står oss.

Vad tror du om era chanser mot ett lag som IKSU?

Jag tror att IKSU hade med nio spelare i damlandslaget nu i EFT. Därför ska man inte sticka under stolen med att de är ett bra lag med många duktiga spelare. Jag går alltid in med inställningen att man alltid kan vinna oavsett vilka som står på andra sidan. Matchen kommer så klart bli tuff men kommer alla i vårt lag upp i nivå tror jag vi kommer ge IKSU en ordentlig match!

Vi gratulerar Cajsa och önskar henne och laget lycka till på söndag.