Lördag
13 Feb 2 matcher
Torsdag
18 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 2 matcher
Tisdag
16 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match

Emil Jacobsson klar för två år i Jönköpings IK

8 april 2021 11:45
Truppen JIK-Herr


  • Emil är en av de bästa i landet i sin årskull. Han är förstacenter i U19-landslaget och visade redan den gångna säsongen att han har en fin framtid till mötes. Emil är en bra tvåvägscenter som kommer kunna bidra i båda delarna av banan. Han är otroligt ambitiös med sin innebandy och kommer att träna enormt hårt för att ta nästa steg i sin karriär, och det faller väl in i mallen som vi nu ska skapa. Vi är otroligt glada att Emil valde JIK och den resan vi har presenterat för honom, säger sportchef Joakim Nordén

Emil var med redan den gångna säsongen på dubbellicens och hann under sina 13 SSL- matcher med att göra 1 mål och 2 assist.

  • JIK har under hela min vistelse på dubbellicens varit väldigt tydliga med att de vill satsa på mig under kommande åren. De har presenterat ett upplägg både på plan och utanför som gör att detta känns som det bästa alternativet för mig. Jag är nu redo att ta nästa kliv i min utveckling och ska tillsammans med laget utveckla något riktigt bra kommande åren, säger Emil Jacobsson Kontraktet är skrivet på två år.