Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Emil Jacobsson klar för två år i Jönköpings IK

8 april 2021 11:45
Truppen JIK-Herr


  • Emil är en av de bästa i landet i sin årskull. Han är förstacenter i U19-landslaget och visade redan den gångna säsongen att han har en fin framtid till mötes. Emil är en bra tvåvägscenter som kommer kunna bidra i båda delarna av banan. Han är otroligt ambitiös med sin innebandy och kommer att träna enormt hårt för att ta nästa steg i sin karriär, och det faller väl in i mallen som vi nu ska skapa. Vi är otroligt glada att Emil valde JIK och den resan vi har presenterat för honom, säger sportchef Joakim Nordén

Emil var med redan den gångna säsongen på dubbellicens och hann under sina 13 SSL- matcher med att göra 1 mål och 2 assist.

  • JIK har under hela min vistelse på dubbellicens varit väldigt tydliga med att de vill satsa på mig under kommande åren. De har presenterat ett upplägg både på plan och utanför som gör att detta känns som det bästa alternativet för mig. Jag är nu redo att ta nästa kliv i min utveckling och ska tillsammans med laget utveckla något riktigt bra kommande åren, säger Emil Jacobsson Kontraktet är skrivet på två år.