Lördag
13 Feb 2 matcher
Torsdag
18 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 2 matcher
Tisdag
16 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match

Tränartrion slutar

9 mars 2021 12:38
Truppen JIK-Herr

Jacob Olofsson Adelin, Christian Lindahl och Joakim Nordén lämnar Jönköpings IK. Efter 1,5 år tillsammans lämnar hela ledartrion herrlaget.


  • Jacke har deklarerat att han vill ägna mer tid till familj och det har vi full respekt för. Jacke har gjort ett fantastiskt jobb och fått ut max av alla de trupper han basat över. Han har tillsammans med Christian och Jocke utvecklat många bra spelare och sett till att alla har tagit ett steg i sin utveckling, något som både vi och Jacke ska vara stolta över, säger Ulf Ekwall från Jönköpings sportgrupp.

  • Christian Lindahl och Joakim Nordén kommer att påbörja sina nya roller i föreningen direkt efter avslutad säsong.

  • Joakim och Christian kommer bland annat att ingå i sportgruppen istället. Joakim kommer att vara sportchef och Christian kommer att jobba mycket med talangutveckling och scouting. Vi har under en längre tid arbetat med att utveckla organisationen kring herrlaget och detta är ett stort steg i rätt riktning, säger Ulf Ekwall.

  • Efter 22 år i innebandyns tjänst känner jag att det var dags för ett uppbrott. Mina 22 år är inget att stoltsera med jämfört med Chrilles men det är alltid något. Jag är oerhört glad över att JIK gav mig chansen för 5 år sedan att ta hand om deras talangfulla division 2-lag. Många av de spelarna spelar nu i SSL och jag tror de börjar bli trötta på mitt tjat. Att ändå inte släppa laget och dess utveckling helt genom att ingå i sportgruppen tillsammans med bland annat Uffe känns kanon, säger Joakim Nordén.

  • Jag ska nu lägga mer fokus på att få ihop livspuzzlet och hämta energi för att se vad som händer framöver. JIK kommer vara ”min” klubb och jag kommer vara lagets största supporter framöver. Det har varit en otrolig resa och se dessa unga talanger utvecklas och det finns väldigt mycket mer att hämta. Nu är det dags för någon annan att förädla och fortsätta resan, säger Jacob Olofsson Adelin.

Tack för allt!!