Torsdag
17 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
02 Mar 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Tisdag
08 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Lördag
19 Mar 1 match

Säsongen slutade i dur för Jönköpings IK

3 maj 2022 09:58
JSM-SLUTSPELET

JAS-killarna blev fyra och JAS-tjejerna femma i Junior-SM-slutspelet i Uppsala. Det gör Jönköpings IK till tredje bästa juniorklubb i landet.


Att sluta säsongen med en seger fick tjejerna uppleva, och därmed den mersmak det för med sig. Det blev 7-6 efter förlängning mot Rönnby i match om femte plats.

Killarna slutade fyra efter en jobbig förlust i semifinalen där Pixbo vann med 6-5. Pixbo gick sedan fram och vann hela JSM-slutspelet efter straffläggning mot RIG Umeå i finalen. JIK fick inte ihop energin i matchen om tredje pris och förlorade med 9-2 mot Falun. Dessutom fick JIK ställa över tre spelare i sista matchen efter skador: Max Dahlén, Linus Hallin och Oliver Staiger.

Totalt sett gjorde Jönköpings IK en mycket bra insats. Sett till resultaten i JSM-slutspelet blev JIK landets tredje bästa klubb efter Falun och Pixbo. Vi har då räknat bort RIG Umeå som bedriver en helt annan typ av verksamhet.

Hannes Nyström blev 3:a och Mira Markström 5:a i killarnas respektive tjejernas poängligor i det här slutspelet som också går under namnet Innebandyfesten.

Vi tackar alla tjejer och killar, spelare och ledare, i våra båda juniorlag för en fantastisk säsong med dubbla segrar i Juniorallsvenskan, segrar i kvalet och ett väl genomfört Junior-SM-slutspel!

Det blev en bra säsongsavslutning för Jönköpings Innebandyklubb.