Tisdag
21 Aug 1 match
Fredag
24 Aug 1 match
Lördag
25 Aug 2 matcher
Söndag
26 Aug 2 matcher
Fredag
31 Aug 1 match
Lördag
01 Sep 3 matcher
Söndag
02 Sep 2 matcher
Lördag
08 Sep 1 match
Lördag
15 Sep 1 match
Fredag
16 Aug 1 match
Söndag
18 Aug 1 match
Fredag
23 Aug 1 match
Lördag
24 Aug 2 matcher
Lördag
14 Sep 1 match

Ivarsson "kommer att gå för fullt"

18 mars 2019 07:50
Omgång 25

Dagens matchsponsor D & P Accounting hälsar er välkomna! "Drivna redovisningskonsulter med revisorsutbildning. " -Med mer än tio års erfarenhet av redovisning kan vi erbjuda er tjänster inom redovisning; löpande bokföring, löner, deklarationer, bokslut samt ekonomiska analyser.


Två raka vinster har tagits de senaste matcherna. Starka tredjeperioder har varit segerreceptet. Hemma mot Warberg gjorde vi 4-0 i sista perioden och matchen slutade 6-2. En match vi vinner utan att glänsa men vi spelar stabilt och smart vilket ger en säker trepoängare.

Fredagens match mot Karlstad var egentligen ett riktigt bottennapp. Vi satt helt enkelt kvar i bussen något som hemmalaget givetvis inte var sena att utnyttja. Underläge med 2-0 efter första perioden växte till 6-3 till Karlstad efter andra perioden.

I tredje perioden hade vi skakat av oss bussresan och kom ut som ett helt nytt lag. Tjejerna gör allt det där som saknats i de inledande perioderna. Grym moral, mental styrka, tre mål och vips så är det 6-6. Inte ens en utvisning med minuten kvar kan stoppa tjejerna denna kväll.

Uppoffrande spel i 4 mot 5 och 3 mot 4 ger oss chansen att få med extrapoängen hem till Jönköping. Firma Lundmark – Glad avgör och segern är ett faktum.

Segern mot Warberg innebar att JIK blev klara för slutspel. Med tanke på att vi var tippade att hamna på en tolfte plats och dansa runt nedflyttningsstrecket så känns det givetvis skönt att knäppa alla s.k. experter på näsan. Förvandlingen och utvecklingen denna säsong har varit av modell större. Alla har höjt sig flera nivåer och i och med det har också framgångarna kommit.

Nu ser vi framemot slutspelet och väl där har vi allt att vinna. Vi ska bara njuta och kan spela helt avslappnat. Hoppas att ni kommer och stöttar och gör det till den fest tjejerna förtjänar!

Dagens motståndrare, Pixbo Wallenstam, ligger på en tredjeplats i tabellen. Tjejerna från Mölnlycke besegrade Göteborg i ett derby i sudden i fredags med 4-3. PW är ett etablerat topplag och med landslagsspelare från Sverige, Finland, Schweiz och Finland siktar man nog på att stå i globen i april.

För att kunna rubba PW så måste vi spela på topp och det är sista chansen för oss att ta poäng från topp5-lagen. Vi kommer att gå för det fullt ut och ser det som en viktig match inför slutspelet.

På skadefronten har det ljusnat rejält och som det ser ut nu så saknas bara Sofie Claesson och Lisa Öhrström. Just bredden kommer att bli viktig i ett slutspel där det är tätt mellan matcherna.

Varmt välkomna till en match i världens bästa innebandyliga, SSL Dam, och jag hoppas att ni kommer tillbaka när vi även kan bjuda på slutspelsmatch sista helgen i mars!