Svårt att hitta? Använd våra genvägar.

Efterlängtad föreningsutvecklare klar! Och sponsorkoordinator!2014-06-18

Linus Allvin är klar som föreningsutvecklare för JIK och kommer till att börja med jobba två dagar per vecka. Linus har lång erfarenhet i JIK både som spelare och ledare där han förra säsongen var med damlaget. Linus har även en gedigen utbildning i form av 3 års utbildning på Växjö Universitet i Sports management.

Välkomna till JIK Årsmöte Tisdag 24 Juni2014-06-03

Plats: Sofiagården, Kapelllgatan 8, Jönköping

Tid: 18:30

Svenska Handikappidrottspelen i Jönköping 3-4 Maj.2014-04-26

3-4 Maj kommer idrottare med funktionsnedsättning från hela landet till Jönköping för att tävla i respektive idrott. JIK arrangerar Innebandy med ca 300 deltagare där vårt eget Röda Faran är med och tävlar om medalj.

Josef Sankell fortsätter i JIK ytterligare 2 år!2014-04-11

Nu står det klart att Josef Sankell väljer en förlängning med JIK och detta är något som klubben är mycket nöjda med.

Stor TACK!!! - två intensiva Fair Play helger avklarade2014-04-07

Ett stort TACK till er ALLA som lagt ned tid och engagemang till att göra årets två Fair Play helger framgångsrika. Deltagare och ledare har gett postiva omdömen och vill komma tillbaka vilket är det bästa betyget. Inte minst är man imponerad av det postiva bemötande man får av alla funktionärer vilket ger en bra eftersmak av JIK och Jönköping!  Bra jobbat ALLA! Extra krydda blev det även att damlaget fick spela hem nytt SSL kontrakt inför storpublik.

Linnéa Wallén klar för ytterligare två säsonger!2014-05-24
Det är med stor glädje vi kan meddela att målvakten Linnéa Wallén blir kvar i JIK. "Linnéa tar examen nu till sommaren och har inte velat binda sig geografiskt i sitt jobbsökande, därför har vi varit lite osäkra på henne. Nu har hon fått jobb på Länsförsäkringar Bank här i stan och väljer därför att fortsätta i JIK", säger sportchefen Tobias Lindgren.
En VM-guldmedaljör har återkommit till Jönköping2014-05-12

Stina Ander, kapten i U19 landslaget var en av förgrundsfigurerna i vm-turneringen där Finlands tillbakaslogs i finalen med 6-4.

Kapten Ingvarsson klar för två nya år!2014-05-07

Nu står det klart att Amanda Ingvarsson blir kvar i JIK ytterligare två år. Amanda som den gångna säsongen bar kaptensbindeln för de röda är en spelare som alltid är där och har ett stort JIK-hjärta. "Amanda är en viktig kugge både på och utanför planen, det känns skönt att hon är klar för ytterligare två år", säger sportchefen Tobias Lindgren.

JIK förstärker med två spelare från Sävsjö2014-05-04

Jennie Bylander och Josefine Gustafsson ansluter till JIK från Sävsjö. Kontrakten är skrivna på två år.

Malin förlänger kontraktet2014-04-24

Kvalhjälten Malin Strandh förlänger med JIK.

Malin sköt det avgörande målet i sudden death mot Malmö, målet innebar att JIK spelar i SSL även säsongen 14/15.

Nyheter övriga lag

Kommande matcher
FÖRENINGSNYTT

kansli@jik.se - 036-71 50 52 - Jönköpings Innebandyklubb, Gjuterigatan 30, 553 18 Jönköping       Herrlaget på Facebook    Damlaget på Facebook