Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Pixbo
PIX

Pixbo fortsatt tvåa efter tre poäng mot Jönköping

25 februari 2018 19:00
SSL Dam

Pixbo ville ta tre poäng i jakten på serieledningen och Jönköping ville plocka poäng för att skapa andrum ner till ett jagande Telge. Trots att smålänningarna krigade hårt plockade Pixbo tre nya poäng till toppstriden.


Jönköping - Pixbo 3-5 (1-2,0-1,2-2)

Mål Jönköping: Felicia Glad 2, Clara Lundell

Mål Pixbo: Stephanie Boberg, Caroline Adelöw, Alicia Fylke, Amanda Lööv Miljevic, Linda Andersson

Jönköping ville under söndagen försöka skapa lite andrum ner till Telge som jagar under det nedre strecket, men det var tufft motstånd som väntade. Gästande Pixbo jagar nämligen serieledningen från KAIS Mora.

I en jämn förstaperiod där gästerna tog ledningen genom Stephanie Boberg var Jönköping och Felicia Glad snabba på att kvittera. Caroline Adelöw gav Pixbo ledningen åter igen i slutet av den första perioden. Mittenperioden bjöd bara på ett mål när Alicia Fylke gjorde Pixbos tredje mål för kvällen.

När gästerna sedan gjorde 4-1 i början av den tredje perioden såg det ut att gå till en enkel seger, men Jönköping ville annat. På två och en halv minut gjorde smålänningarna två mål genom Felicia Glad och Clara Lundell, men närmare än så kom de tyvärr inte. Linda Andersson satte kvällens sista mål och Pixbo vann med 5-3. Pixbo har är nu två poäng efter KAIS Mora i toppen av tabellen.