Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Dalen
DAL

Dalen klara för slutspel - vill gå om Helsingborg

9 mars 2018 15:00
Matchguide

Jönköping är klara för spel i SSL även under nästa säsong och tar under lördagen emot Dalen hemma i Jönköpings Idrottshus. Hemmalaget som vill avsluta med en tredje hemmaseger samtidigt som Dalen vill knipa sjundeplatsen från Helsingborg.


Jönköping - Dalen

Lördag 17.40 Jönköpings Idrottshus

Fem senaste Jönköping: F, V, F, F, V

Fem senaste Dalen: V, F, V, V, F

Nykomlingen Jönköping har säkrat SSL-kontraktet till nästa säsong och spelar nu för att göra ett så bra avslut som möjligt. Smålänningarna har dock haft det tufft på senaste tiden och förlorade senast mot nedflyttningsklara AIK, och vann över Team Thorengruppen efter straffar. Jönköping kommer dock med två raka hemmasegrar och hoppas även ta den sista trepoängaren på hemmaplan denna säsong.

Dalen har säkrat kvartsfinalplatsen men kan även knipa sjundeplatsen från Helsingborg, förutsatt att skåningarna förlorar mot Storvreta. Dalen måste ta tre poäng och kan gå om med bättre målskillnad. Umeålaget fick senast Växjö på fall och vann till slut med 5-4. Senaste bortamatchen mot Höllviken vann även Dalen och bröt därmed en negativ bortasvit på tre raka matcher.

Den 22 november möttes Jönköping och Dalen senast, då rivstartade Umeålaget och hade efter halva matchen en 7-0-ledning. Jönköping snyggade till siffrorna något i den sista perioden men matchen slutade 8-2 till Dalen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Jönköping-Dalen via SSL Play.