Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Storvreta
STO
Borta
Jönköping
JIK

Jönköping allt närmare slutspel - ställs mot serieledarna

23 februari 2018 15:00
Matchguide

Två poäng till slutspelsplats, det är läget för nykomlingen Jönköping just nu. Under söndagen åker smålänningarna till Uppsala för att ta sig an formstarka serieledarna Storvreta. Gästerna stod för en ordentlig upphämtning senast mot Uppsalalaget, denna gång kanske det räcker hela vägen?


Storvreta - Jönköping

Söndag 16.00 IFU Arena

Fem senaste Storvreta: V, V, V, V, V

Fem senaste Jönköping: F, V, F, F, V

Storvreta går som tåget i sluttampen av säsongen och med nio raka segrar är klubben fortfarande serieledare - en poäng före Falun. Det är dessutom klara segrar för uppsalalaget, senast besegrades Växjö med 9-2 och dessförinnan besegrades Pixbo, Höllviken och Falun med 12-8, 11-6 och 8-3. Ett ordentligt styrkebesked för ligaledarna. I segern senast svarade Albin Sjögren för ett hattrick samtidigt som den 19-årige målvakten, Jacob Pettersson, svarade för säsongens första assist.

Gästande Jönköping har gett blandade resultat på senaste tiden och varvat vinster med förluster. Smålänninigarna jagar fortfarande Sirius och Dalen, de sistnämnda har i nuläget den sista slutspelsplatsen men bara med två poängs marginal. Tobias Zälle har på de två senaste matcherna svarat för tre mål, detta efter att ha varit poänglös i sju raka matcher. Kan han visa vägen för Jönköping under söndagen?

Den 12 november förra året gick Storvreta mot en klar seger mot Jönköping när det stod 8-0 efter drygt halva matchen. Smålänningarna hämtade upp till 6-9, men det räckte inte hela vägen och med 46 sekunder kvar gjorde Michael Jansson 10-6 och fullbordade därmed sitt hattrick. Räkna med ett revanschsuget Jönköping som dessutom har siktet inställt på slutspel.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Storvreta-Jönköping via SSL Play.