Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Sankells tankar inför återkomsten till Arenan

16 oktober 2017 15:48
JIK-Herr

Växjöspelaren Jesper Sankell som startat säsongen riktigt bra kommer imorgon (tisdag 17/10 kl:19.00) till Jönköping för att möta sin gamla klubb. Vi passade på att ställa några frågor till honom inför matchen.


Tankar om eran (Växjös) inledning av säsongen?

Jag är inte alls nöjd med hur vi inlett. Vi har tagit 9/15 poäng, vilket kanske motsvarar godkänt, men våra prestationer i de första tre-fyra matcherna är inte tillräckligt bra för att vara Växjö Vipers. I längden tror jag det blir tufft om vi inte presterar bättre. Vi vill hela tiden prestera så bra vi bara kan, och det tror jag också utvecklar oss individer i laget till våra bästa jag i slutändan.

Ni tog en tung seger senast mot Mullsjö. Men dem flesta har pratat mest om underlaget efter matchen. Vad har du för tankar om det?

Japp, det var verkligen en viktig vinst för oss. Framförallt så presterade vi en bra innebandy i stora delar utav matchen, vilket var skönt för vårt självförtroende. Som du säger var golvet inget vidare på sina ställen. Man fick göra det bästa av situationen, men absolut så påverkade det båda lagen. Ett bra evenemang annars men golvet måste vid sådana här tillfällen vara mycket än vad det var.

Vad känner du om att möta ditt gamla lag JIK?

Jag känner egentligen inget speciellt för det. Det var speciellt när min bror spelade där. Det gör han inte längre. Men jag fick ett par nya vänner under året jag var där som jag är väldigt glad för, så det blir såklart kul att träffa dem igen.

Tankar om matchen?

Båda lagen är inne i väldigt tätt matchande vilket kan innebära en del trötta huvuden. Jag tror att de laget som har har huvudet med sig in i denna fighten vinner. Jag hoppas och tror verkligen vi har fått ett wakeupcall efter senaste veckan och stämplar in rejält imorgon!

Vad blir slutresultatet?

Kommer vi upp i 100% av vår kapacitet vinner vi. Det är ingen ide att hymla om att vi inte är ett bättre lag, det är vi i grund och botten. Men för att ta tre poäng så krävs ett oerhört slit imorgon, för JIK kommer definitivt slåss för sina liv imorgon.

Vad tror du om JIKs chanser i SSL i år?

Jag tror JIK kommer ta de poäng som behövs för att i slutändan hålla sig kvar. Men då måste de fokusera på rätt saker och inte hamna i någon serielunk, för då kan det tyvärr rinna iväg.

Tack Jesper!

Glöm inte matchen imorgon alltså, Arenan kl:19.00

biljetter finns på JIK Biljett