Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

Dagen efter med tränare Robert Nordlund

13 november 2017 11:56

Vi summerar mötet mot IKSU med huvudtränare Nordlund. Förlust mot regerande mästarinnorna med 6-11, vad säger du om matchen?..


..jag tycker vi gör en bra prestation men tyvärr så räcker det inte riktigt hela vägen, jag tycker siffrorna blir lite för stora och ett par av målen vi släpper in känns lite väl billiga men som helhet tycker jag vi gör väldigt många bra saker och det bådar gott inför framtiden.

Ni hade 3-3 efter första och tog ledningen med både 4-3 och 5-4 i andra men inför tredje står det 5-8. Vad var det som hände?

Vi inledde andra perioden riktigt bra och tar som sagt ledningen två gånger om men vi får tyvärr inte ha den så länge, vi hade nog behövt få två bollar upp och där och få hålla det ett tag, sen vad som hände är svårt att svara på, vi tappar lite i markeringsspelet vid ett par tillfällen då är Iksu ruskigt effektiva.

Vad i spelet är du mest nöjd med?

Jag är grymt stolt över att tjejerna lever upp till det vi pratar om hela tiden och det är att vi ska försöka ha ett eget spel med boll, vi försöker verkligen spela oss ur situationerna och sen är det inte alltid det fungerar idag men även om vi gick bet något byte så var det samma inställning i nästa, jag är även väldigt nöjd med special teams där vi går två 2-0 på ett powerplay och ett boxplay.

Vad ska ni ta med er från matchen inför nästa helg då det väntar två matcher?

Det finns mycket vi kan ta med oss prestationsmässigt, vi är med och hotar dem långt in i matchen och vi vågar spela vårt spel oavsett motstånd så det ska vi absolut ta med oss sen är fredagsmatchen mot Malmö en helt ny match med nya förutsättningar så nu gäller det att vi förbereder oss på ett bra sätt inför den kommande helgen.

Hur ser veckan som kommer ut?

Vi tränar på som vanligt och åker ner till Malmö efter lunch på fredag, sen har vi en samling på lördag inför Täby hemma på söndag.

Vi tackar så mycket och önskar damerna lycka till i förberedelserna inför den kommande helgen som avslutas med hemmamatch mot Täby söndag kl 13.30.

Efter söndagen väntar VM-uppehåll och ett gäng bortamatcher så nästa hemmamatch efter Täby spelas i slutet av januari så se till att komma till arenan på söndag och se damerna hemma för sista gången 2017.