Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Målvaktssidan stärks upp genom samarbete med Hovslätts IK

11 september 2017 15:39
JIK-DAM

Inför den kommande SSL-säsongen så fortsätter samarbetet mellan JIK och Hovslätts IK, Lisa Liljegren ansluter på dubbellicens.


Inför den kommande SSL-säsongen så fortsätter samarbetet mellan JIK och Hovslätts IK, förra säsongen hade vi samarbete mellan föreningar i DJ-18 vilket ledde till ett SM-brons. Detta samarbete fortsätter nu upp på seniornivå då Lisa Liljegren ansluter på dubbellicens, Lisa kommer träna med båda lagen och prioritera matchspel med Hovslätt och samtidigt finnas tillgänglig för SSL spel med JIK när matcherna inte krockar.

Tränare Robert Nordlund kommenterar. Det känns tryggt att vi fått in Lisa på en dubbellicens, hon har tränat med laget sedan vi gick in i hall och hon har stora steg hela tiden. Hon är en målvakt som verkligen har framtiden för sig och det känns kul att vi tillsammans med Hovslätt kan skapa stimulerande utvecklingsmöjligheter för unga spelare som vill satsa på innebandy.

Lisa Liljegren kommenterar. Det känns jätte kul med en dubbellicens med JIK denna säsong. Det är ett steg i rätt riktning där jag får chansen att träna och utvecklas som målvakt i ett SSL lag och att jag samtidigt har möjligheten att spela matcher med Hovslätt.