Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

Dagen efter med Nordlund

2 oktober 2017 09:00
JIK vs Västerås/Rönnby IBK

Tung förlust igår, hur går tankarna nu med lite distans till matchen? Det är såklart surt att vi inte kommer upp i nivå så vi kan utmana Rönnby ordentligt, vi gör en helt okej första period med i andra så ger vi tyvärr bort matchen.


Vi gör sedan ett helhjärtat försök i tredje perioden men lyckas inte få in någon boll, hade vi fått in en boll första fem i sista tror jag vi hade kunnat rida lite på den vågen men istället gör de två i tom kasse i slutet.

Vad är det som inte stämmer i andra perioden?

Svårt att sätta fingret på det och jag har inte hunnit se matchen ännu men det bottnar ju i att vi inte gör saker tillräckligt bra sen vad som ligger bakom och hur vi ska förhindra att det sker igen får vi ta på matchgenomgången innan kvällens träning?

Är du orolig?

Nej det kan jag inte påstå att jag är, jag tycker vi stundtals visar att vi kan mäta oss med Rönnby men vi kan inte dippa på det sätt vi gör mot ett så bra lag, vi lär oss hela tiden och det återstår 22 omgångar så orolig är jag absolut inte.

Vad tycker du är ni ska ta med er till nästa match?

Jag tycker vi inleder matchen på ett bra sätt och vi får en bra effekt efter timeouten i andra samt att spelarna ska ha en eloge för att vi verkligen går för det i sista. Vi hade behövt få in en boll i slutet av andra eller början på tredje för att få den där extra skjutsen rent energimässigt men det ville sig inte igår så vi får ta det nästa helg istället.

Var det någon spelare som stack ut?

Jennie Bylander var riktigt bra, hon har haft ett skadehelvete under en lång period men nu är hon tillbaka med besked!

Vi tackar och önskar damerna lycka till nästa helg i säsongens första bortamatch som spelas söndag 13.30 mot Sirius i IFU-Arena.