Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Dagen efter med tränare Robert Nordlund

30 oktober 2017 11:32
Omgång 9

En hedersam förlust borta mot Pixbo igår, din spontana kommentar? Jag tycker vi gör en riktigt bra match, två gånger om så gör Pixbo två snabba mål men..


.. vi lyckas kriga oss tillbaka båda gångerna och vi ger oss själva chansen att ta poäng men tyvärr får vi inte riktigt in den där riktiga slutforceringen men vi utmanar dem verkligen idag och det ska vi ta med oss även om det såklart är surt att inte få med oss några poäng.

Vad är det som gör att ni inte får till den där slutforceringen?

Svårt att säga, vi får inte riktigt stopp på dem och sen är det bara lyfta på hatten och gratulera Pixbo för de gör det riktigt bra i slutet.

Är det något som du är extra nöjd med?

Inställningen och förmågan att jobba oss tillbaka i matchen, när de gör 2-0 så snabbt är det lätt att det rullar på och att uppförsbacken blir för stor, jag tycker även att vi spelar ett bra försvarsspel stora stunder men tyvärr blir vi riktigt straffade när vi missar lite i markeringsspelet.

Något du är mindre nöjd med?

Det är väl utdelningen då kanske, vi skapar ett par fina lägen som vi behöver förvalta för att ta poäng i en sådan här match.

Ni får ett par chanser i powerplay som inte leder till något mål, hur mycket stör det?

Vi gör ett mål men självklart hade vi velat göra fler, vi hade riktigt bra stäm under veckan men det ville sig inte riktigt under matchen men det är bara att jobba vidare, vi vet att vi har en hög nivå i specialteams och vi för fortsätta jobba vidare så kommer utdelningen också.

Är det någon spelare som sticker ut idag?

Jag tycker hela formationen med Ellen Svensson, Clara Lundell, Micaela Lundmark, Gabriella Strandberg och Emelie Rosén är riktigt bra idag.

Något övrigt du vill tillägga?

Jag vill verkligen tacka våra fantastiska supportrar som reser land och rike runt för att stötta oss, ni betyder hur mycket som helst.

Vi tackar så mycket och önskar damerna lycka till med förberedelserna inför nästa hemmamatch som spelas söndag 12/11 kl 13.00 mot de regerande mästarinnorna IKSU.