Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

JIK signar upp Johan Uhlin för två nya år!

2 juli 2018 08:21

JIKs lagbygge inför kommande säsong fortsätter när man säkrat ett förlängt kontrakt med Johan Uhlin!


21-åriga Johan Uhlin väljer att stanna i den röda dräkten i minst två år till och så här säger Johan själv om att stanna i klubben:

-Känns otroligt kul att stanna kvar i JIK två säsonger till, det har varit min klubb sedan 2014 och kommer var det åtminstone till 2020. Vi är ett underbart gäng och har varit starka tillsammans i både med- och motgångar. -JIK har alltid varit en seriös förening som satsat på unga spelare och det syns tydligt när man tittar på dagens trupp i SSL. Det känns naturligt för mig att fortsätta denna resa som jag var med på från början, när målsättning var att ta upp JIK till SSL igen. Det finns inget annat lag jag hellre skulle vilja representera i denna liga så jag ser verkligen fram emot kommande säsonger.

Alexander Tavs i JIK:s sportgrupp är glad att Johan fortsätter i klubben och säger så här om förlängningen:

-Johan Uhlin är en spelare som vi värdesätter högt då han alltid ger allt i alla lägen. Han har goda ledaregenskaper och har tagit stora kliv i utvecklingen och han har ännu mer att ge framöver. Vi är glada att våra unga spelare väljer att stanna och att de tror på en fortsatt utveckling i klubben.