Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Dagen efter med tränare Robert Nordlund

25 september 2017 09:24
JIK-DAM

Elm styr in avgörande efter en elegant assist av Kajsa Reingård. Efter 3 omgångar i damernas superliga har laget fått ihop 5 poäng, vi stämde av med huvudtränare Nordlund efter helgens. Seger i sudden igår mot Dalen, vad tycker du om matchen?


Jag tycker matchen hade två ansikten, i första och andra perioden får vi inte alls till det men sen växer vi in i matchen i tredje perioden och det var riktigt skönt att vi fick med oss två poäng.

Vad är det som inte stämmer i de två första perioderna?

Det var nog det mesta som inte stämde, vi slarvade för mycket i spelet med boll och drar på oss onödiga utvisningar och jag tycker vi ger bort 40 minuter till Dalen och vi ska vara glada att vi bara hade en boll upp inför sista perioden.

Vad är det som stämmer bättre i tredje?

Vi tar tillbaka energin i matchen och får lite bättre kvalité i spelet, den tidiga kvitteringen betydde så klart mycket och gav oss en extra skjuts, sen tycker jag vi är det lag som skapar de bästa chanserna och vi borde kanske ha avgjort redan i tredje men sett till hela matchen får vi vara rätt nöjda med två poäng.

Vad sa ni inför förlängningen?

Vi kände oss trygga inför förlängningen och sa att när vi har bollen så går vi för det ordentligt och det gav ju utdelning, segermålet var riktigt snyggt där Elm smyger upp bakom dalenförsvaret som blir bolltittande och assisten från Reingård håller riktigt hög klass.

Hur ser du på helgen som helhet?

I fredags gör vi en riktigt bra match och där är vi kanske mer värda poäng sett till 60 minuter än i söndagens match. VI tar med oss tt riktigt bra spel mot Endre och mot Dalen tar vi med oss att vi hittar ett sätt att vinna även om vi inte spelar på topp.

Vi tackar så mycket och önskar damerna lycka till i förberedelserna inför nästa match som även den spelas hemma då Rönnby kommer på besök söndag 1/10 kl 13.30