Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

Nordlund efter genrepet " alla formationer producerar"

4 september 2017 14:38
JIK-DAM

Under den gångna helgen genrepade damerna i Linköping med två matcher mot deras SSL-lag och en match mot deras Allsvenska lag. Vi tog ett snack med tränare Robert Nordlund för att summera helgen.


Sammanfattning av genrepshelgen i Linköping.

Under den gångna helgen genrepade damerna i Linköping med två matcher mot deras SSL-lag och en match mot deras Allsvenska lag. Matcherna mot SSL-lagen slutade med två vinster (lördag 9-5, söndag 6-1) och sista matchen mot det Allsvenska laget slutade med ytterligare en seger med siffrorna 10-1. Vi tog ett snack med tränare Robert Nordlund för att summera helgen.

**Tre matcher och tre segrar, din spontana kommentar? ** Jag tycker vi genomför helgen på ett bra sätt, vi spelar ett bra anfallsspel i alla tre matcher och försvarsspelet rättade vi till efter första matchen.

**Vad var det som inte fungerade i försvarsspelet i första matchen? ** Vi gör inga större fel, vi blir lite för låga stundtals och tappar boll på fel ställe men det korrigerade vi till den andra matchen.

Vad är du mest nöjd med? Jag tycker det är kul att alla formationer producerar och det många spelare som verkligen tar till vara på sina spetsegenskaper. Vi har en härlig energi där vi som grupp verkligen förstärker positivt beteende, det är kul att höra bänken jubla varje gång vi går ner och täcker ett skott.

Detta var de sista träningsmatcherna inför premiären mot Telge den 17/9, hur ser du på er försäsong? Jag tycker vi har gjort en bra försäsong, vi har spelat fem matcher och vunnit alla och även om resultaten inte är de viktiga så har det skapat oss en bra känsla inför premiären. Jag tycker även att vi har haft en bra utveckling och vi är ett bättre innebandylag idag än vi var när vi vann sista kvalmatchen mot Göteborg.

Hur kommer de två sista veckorna inför premiären se ut? Vi kommer ha en lite lugnare vecka denna vecka efter det intensiva matchandet i helgen sen är det full fart igen nästa vecka innan det äntligen drar igång.

Är det något ni kommer fokusera extra på? Vi kommer lägga lite extra fokus på specialteams och fasta situationer sen ska vi fortsätta bygga vidare på den goda känslan vi har.

Vi tackar så mycket och hälsar på återseende nästa vecka då premiärveckan är här. KÖP BILJETT HÄR!