31 Mar 1 match

Dagen efter med tränare Robert Nordlund

18 september 2017 15:28
JIK-DAM

Vinst i premiären mot nykomlingskollegan Telge, vad säger du om matchen? Sett till 60 minuter tycker jag inte att vi gör någon toppen match, vi är riktigt bra första tio och i tredjeperioden men där i mellan tycker jag inte att vi kommer upp i nivå även om vi stundtals glimtar till och bjuder på några fina anfall men skönt med en seger i premiären och skönt att vi visar att vi kan studsa tillbaka från en lite svagare andra period.

Vad är det som gör att ni dippar efter halva första och i andra perioden?

Svårt att svara på, kanske gick det lite för enkelt i början och att vi vaggades in i någon sorts falsk säkerhet men vi får titta på matchvideon och utvärdera vad vi ska göra bättre.

I tredje perioden så växlar ni verkligen upp, vad är det som ligger bakom vändningen?

Det var lite frustration i omklädningsrummet efter andra perioden och innan vi gick ut till tredje så sa vi att vi vinner den här matchen med ett par bollar om vi verkligen bestämmer oss för det och de tycker jag verkligen vi gjorde, vi höjde oss flera nivåer både anfallsmässigt och försvarsmässigt och kunde vinna sista perioden med 5-0 och det ser jag som ett styrkebesked inför framtiden.

Cajsa Elm gör 3+1 i sin SSL debut, vad kan du säga om hennes insats? Hon gör det riktigt bra, hon är respektlös i sitt spel och kul att hon fick det att lossna direkt, hela hennes formation var riktigt bra idag och spelade 6-0.

Nu väntar en träningsvecka innan nästa helg med dubbla hemmamatcher mot Endre (fredag 19.00) och Dalen (söndag 13.00), hur lägger ni upp veckan inför dessa matcher?

Idag blir det lite genomgång på gårdagsmatchen sen tränar vi på som vanligt under resten av veckan.

Vad tror du om matcherna kommande helg?

Jag tror det kommer bli betydligt tuffare än vad det var igår, i Endre så väckte vi ju en sovande björn när vi slog dem under försäsongen så det lär nog vara extra laddade på fredag. På söndag får vi nog möta ett desperat Dalen som står på noll poäng inför matchen då jag inte ser att de slår Mora borta på fredag. Det ska bli lite extra kul att möta Dalen då jag tränade dem tillsammans med deras nuvarande tränare för två år sedan.

Vi tackar så mycket och önskar damerna lycka till under förberedelserna inför kommande helg.