Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Intervju med tränare Pålsson inför AIK hemma på lördag.

16 november 2017 21:30
JIK Herr

Vi passade på att kolla tempen med Niklas Pålsson inför nästa hemmamatch


På lördag kommer AIK på besök. Vad vet du om årets upplaga av AIK?

Vi har såklart läst på en del och kollat lite. Generellt ett ungt lokalt lag precis som oss, dom spelar fartfyllt och med mycket snabba omställningar. Dom har en profil i Magnus Järdelund i båset som jag håller högt!

Vad kan vi som publik förvänta oss för matchbild?

Vi vill ha mycket boll och bjuda på snabba heta lägen! Vi vill ha ett aggressivt försvarsspel som smäller på och vinner dueller.

Vad är du mest nöjd med i spelet så här långt och vad ser du att ni behöver förbättra?

Vi har lyft oss i spelet med boll sedan Jakob Olofsson Adelin kommit in, han har satt sin prägel på det och har fått det som sin största del av spelet. Det är jag väldigt nöjd med stundtals sen är det klart att vi har mer att utveckla men det kommer med tiden och ju mer vi acklimatiserat oss till SSL och vårt spel. Försvarsmässigt gör vi det väldigt bra stundtals och har då en bra aggressivitet, vi vill hitta en stabilare nivå i detta/höja vår lägstanivå, det stegras!

Ni har ändrat om ganska mycket i laget så här i inledningen av serien, vad är orsaken till det?

Det blir väl så, vi som ledare vill ge spelarna chansen att visa sig i olika typer av roller i olika konstellationer. Sen har vi fått en del skador precis som de flesta lagen och då måste vi göra lite ändringar. Men generellt handlar det om att vi vill vinna matcher och då testar man ju att få ut så mycket som möjligt från dom som är hetast för stunden!

Bara en seger hemma så här långt och tre segrar borta. Vad ska ni göra för att även vinna fler matcher hemma?

Det är väl att vara lika desperata hemma som i den segern vi tog mot Falun. Där är vi med från start till mål och viker inte ner oss trots ett underläge på 2-5 i mitten av matchen. Vi ska vara med från start och tro på det vi gör så kommer även 3:orna på hemmaplan!

Vad är din analys av tabellen så här långt?

Vi kollar bara på nästa match mer eller mindre men ska man backa ur vår synvinkel och se det utifrån så klättrar vi hela tiden och har så långt vunnit mot lagen på vår del av tabellen vilket är positivt och något vi vill fortsätta med!

Tack för pratstunden och ett stort lycka till!