Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Lundell inför söndagen

29 september 2017 20:03
JIK vs Västerås/Rönnby

Dags för omgång 4 för @jikdam då man tar emot Västerås Rönnby IBK på söndagen. Vi tog ett par ord med #17 Clara Lundell. Ni har inlett serien med två segrar (en i sudden) och en förlust, är du nöjd med inledningen?


Jag skulle vilja svara både ja och nej på denna fråga. Hade jag fått frågan innan premiären den 17 september om jag efter 3 omgångar hade varit nöjd med en 6:e plats hade jag garanterat svarat ja. Men med tanke på hur vi spelat dessa matcher är jag mer tveksam, jag tycker definitivt att vi borde haft med oss poäng mot Endre sett till den prestationen. Däremot så är jag nöjd med 2p mot Dalen. Så jag är väl lite halvnöjd- mer poäng ska det bli.

Rönnby gästar oss på söndag, vad vet du om dem?

Jag vet bland annat att dom har några individuellt duktiga spelare och ungefär hur dom spelar. Sen vet jag såklart att dom har Felicia Johansson i målet som var här för ett par säsonger sedan och som jag spelat med i hela mitt innebandyliv. Hon skulle vara fantastiskt kul att slå.

Vad tror du blir viktigt i helgens match?

Det blir viktigt att vi spelar vårt spel. Men vad som blir ännu viktigare är att vi förvaltar våra chanser och spelar ett tight och aggressivt försvar.

Varför ska man komma till Arenan söndag 13.30 och se matchen?

Jag säger som Gabbie- För att vi kommer bjuda på Show.

Vilken spelare ska man hålla lite extra koll på?

Om Blixt spelar ska man definitivt hålla koll på henne- hon var riktigt vass förra helgen. Sedan kan man alltid spana in Lillens fantastiska passningar.

Vi tackar Clara och önskar laget lycka till mot Rönnby Tigers.